Abraham voor Bert Hazenkamp

Feest in huize Hazenkamp aan de P.C. Hooftstraat, Bert Hazenkamp viert vandaag zijn 50ste verjaardag. Namens de familie, vrienden en bekenden wordt Bert van harte gefeliciteerd.

Gerelateerde berichten

  • Nieuwjaarsconcert Apollo kosteloos2 januari 2017 Nieuwjaarsconcert Apollo kosteloos Muziekvereniging Apollo maakt zich klaar voor het traditionele Nieuwjaarsconcert. Zondag vindt deze plaats in de de Reggehof vanaf 11.30 uur. Apollo heeft een gevarieerd programma […]
  • Museum extra geopend25 april 2019 Museum extra geopend Op Koningsdag is het Goors Historisch Museum extra open van 13.30 tot en met 16.00 uur. In het museum is de expositie over Zwem- en Poloclub ‘de Whee’ te zien. Op een groot scherm worden […]
  • Fietssleutel uit fietsslot weggenomen20 november 2013 Fietssleutel uit fietsslot weggenomen Een opmerkelijk diefstal aan de Coornerhertstraat. Daar is dinsdagavond door een onbekende een niet afgeloten fiets op slot gezet en deze heeft de sleutel meegenomen. Aan de sleutel zat […]
  • Bingo bij wijkvoorziening ’t Doesgoor24 september 2014 Bingo bij wijkvoorziening ’t Doesgoor Wijkvoorziening 't Doesgoor organiseert komende donderdag weer haar maandelijkse bingo voor senioren uit Goor. De ballen zullen vanaf 14.00 uur weer gaan vallen. Inschrijven kost vijf euro […]
  • Autobrand aan de Huygenstraat 29 oktober 2011 Autobrand aan de Huygenstraat Een Renault Twingo die geparkeerd stond op een oprit aan de Huygenstraat stond vannacht even na 2:30 in brand. Een fietser zag vanaf de Paulus Potterstraat het voorval en waarschuwde de […]