Mariët Hartgerink ziet Sarah

Mariët Hartgerink heeft zich ook bij de club van 50 gevoegd. Via deze weg wordt ze namens haar jongens en de broers en zussen van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal.

Gerelateerde berichten

  • Duurzaam woonfestival op TSB terrein13 september 2017 Duurzaam woonfestival op TSB terrein Het was al enige tijd een wens van het college en de gemeenteraad en op zaterdag 14 oktober is het zover. Dan vindt het zogenoemde Hofkracht & Woonfestival plaats op het voormalige TSB […]
  • Dekker slijpt wederom unieke steen27 maart 2017 Dekker slijpt wederom unieke steen De Goorse stenenslijper André Dekker kan weer een uniek juweeltje toevoegen aan zijn indrukwekkende collectie. Hij is er in geslaagd een zogenoemde Rosekwarts te slijpen die voor zover […]
  • Stacaravan op Monte Bello beschikbaar voor minima12 juli 2021 Stacaravan op Monte Bello beschikbaar voor minima De stacaravan van Doors Wide Open op camping Monte bello tussen Goor en Markelo is in de komende twee weken beschikbaar voor drie gezinnen die door financiële beperkingen niet op vakantie […]
  • Felicitatie22 april 2013 Felicitatie Hallo Joop ook namens ons van harte gefeliciteerd met je 50ste verjaardag en maak er een mooie dag van. Bertus en Marianne de Wals
  • Olympia verspeelt koppositie28 maart 2010 Olympia verspeelt koppositie De tafeltennissers van Olympia hebben de koppositie verspeeld. De ploeg verloor de topper in Den Ham tegen HTTV met 7-3, dat nu de leiding heeft overgenomen in de eerste klasse A. Olympia […]