Nieuwe jeugdscheidsrechters voor handbalvereniging Dynamiek

De Goorse handbalvereniging Dynamiek heeft in de afgelopen periode 10 spelleiders annex jeugdscheidsrechter opgeleid uit eigen vereniging. Door de groei van de club is behoefte aan meer scheidsrechters. Ook het nieuwe offensieve handbal vraagt om scheidsrechters met kennis van de nieuwe spelstijl. De speelsters van Meiden B waren de cursisten tijdens een bijeenkomst in sporthal De Mossendam. Ze slaagden allemaal zonder problemen.

Gerelateerde berichten

  • Handbalvereniging Dynamiek heeft weer een prestatieteam9 april 2017 Handbalvereniging Dynamiek heeft weer een prestatieteam Het handbal heeft in Goor weer een stevige voet aan de grond gekregen. En komend seizoen is bij Dynamiek weer een prestatief damesteam actief. "Het vlaggenschip is terug!" jubelt de […]
  • Oranjefeestje ondanks nederlaag in De Mossendam20 december 2015 Oranjefeestje ondanks nederlaag in De Mossendam Het ultieme Oranjegevoel was er vandaag in de kantine van sporthal De Mossendam. Daar keken leden van de Goorse handbalvereniging Dynamiek aan het einde van de middag gezamenlijk naar de […]
  • Plantjesactie HV Dynamiek verlengd31 maart 2021 Plantjesactie HV Dynamiek verlengd De plantjesactie van Handbalvereniging Dynamiek gaat langer door. Er kunnen nu Tot 15 april zogenoemde hangers online besteld worden. De hangers kosten net als in vorige jaren €8,50 per […]
  • Spoelman nieuwe voorzitter HV Dynamiek14 februari 2021 Spoelman nieuwe voorzitter HV Dynamiek Arjan Spoelman (foto) is de nieuwe voorzitter van de Goorse handbalvereniging Dynamiek. De 49-jarige Gorenaar zit nu een jaar in het bestuur en neemt de voorzittershamer over van Ronald […]
  • Dynamiek op het veld van Twenthe24 mei 2020 Dynamiek op het veld van Twenthe De zaal is nog gesloten en dus moeten de handbalsters van Dynamiek naar buiten om te sporten. Twenthe Goor heeft de poorten voor haar zustervereniging geopend, waardoor de handbaltalenten […]