Nieuwe jeugdscheidsrechters voor handbalvereniging Dynamiek

De Goorse handbalvereniging Dynamiek heeft in de afgelopen periode 10 spelleiders annex jeugdscheidsrechter opgeleid uit eigen vereniging. Door de groei van de club is behoefte aan meer scheidsrechters. Ook het nieuwe offensieve handbal vraagt om scheidsrechters met kennis van de nieuwe spelstijl. De speelsters van Meiden B waren de cursisten tijdens een bijeenkomst in sporthal De Mossendam. Ze slaagden allemaal zonder problemen.

Gerelateerde berichten

  • Oranjefeestje ondanks nederlaag in De Mossendam20 december 2015 Oranjefeestje ondanks nederlaag in De Mossendam Het ultieme Oranjegevoel was er vandaag in de kantine van sporthal De Mossendam. Daar keken leden van de Goorse handbalvereniging Dynamiek aan het einde van de middag gezamenlijk naar de […]
  • Handbalvereniging Dynamiek heeft weer een prestatieteam9 april 2017 Handbalvereniging Dynamiek heeft weer een prestatieteam Het handbal heeft in Goor weer een stevige voet aan de grond gekregen. En komend seizoen is bij Dynamiek weer een prestatief damesteam actief. "Het vlaggenschip is terug!" jubelt de […]
  • Plantjesactie Dynamiek11 april 2019 Plantjesactie Dynamiek Handbal vereniging Dynamiek houdt komende zaterdag haar jaarlijkse plantjes-actie. De leden en jeugdleden gaan dan samen met ouders, de √©√©njarige voorjaarsbloeiers in diverse wijken van […]
  • Inloopmiddag handbalvereniging Dynamiek1 november 2015 Inloopmiddag handbalvereniging Dynamiek De Goorse Handbalvereniging Dynamiek houdt komende woensdag, 4 november, een inloopmiddag voor kinderen. Iedereen die kennis wil maken met de handbalsport is welkom in sporthal De […]
  • Nieuwe websites voor Dynamiek en GFC6 november 2017 Nieuwe websites voor Dynamiek en GFC Handbal vereniging Dynamiek heeft een nieuwe website gelanceerd. De pagina www.hvdynamiek.nl is volledige vernieuwd en gebruiksvriendelijker gemaakt en voorzien van foto's die gemaakt zijn […]