Weer aan de bak…

De winterstop zit er alweer op voor de Goorse voetballers. De luie stoel is weer ingewisseld voor het trainingsveld. De eerste loopsessies zijn al afgewerkt, de zaalvoetballers zijn morgen weer actief én zondag geven de voetballers acté de presence tijdens de traditionele nieuwjaarsloop van Twenthe en GFC. Bij Twenthe begint de Univé-Oliebollencross -de 37ste uitgave- om 10.30 uur, de inschrijving een uur eerder. De Jan Schutte Loop bij GFC begint al om 10.00 uur. De spelers van Hector melden zich op het eigen Doesgoor voor de nieuwjaarsreceptie. Die nieuwjaarsreceptie van Twenthe is morgenavond. Voor de kids bij Twenthe is er overigens een kleurwedstrijd.

Gerelateerde berichten

  • Duitse schlagers tijdens Nieuwjaarsconcert Apollo6 januari 2017 Duitse schlagers tijdens Nieuwjaarsconcert Apollo Het is het weekeinde van de diverse nieuwjaarsrecepties, hardloopwedstrijden én het traditionele Nieuwjaarsconcert van Apollo. Voetbalvereniging Twenthe trapt vanavond af met een receptie […]
  • Recepties, hardlopen en Nieuwjaarsconcert Apollo5 januari 2018 Recepties, hardlopen en Nieuwjaarsconcert Apollo Het komende Goorse activiteitenweekeinde kenmerkt zich met name door de diverse recepties en hardloopwedstrijden bij de voetbalclubs. Zo is vanavond de Nieuwjaarsreceptie van vv Twenthe […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Hardlopen om de vakantiekilo’s kwijt te raken7 januari 2018 Hardlopen om de vakantiekilo’s kwijt te raken Veel hardopers vanochtend in het Goorse straatbeeld en dat alles te maken met de nieuwjaarslopen van vv Twenthe en GFC. De Oliebollencross trok traditioneel veel deelnemers naar 't […]
  • Kom van die bank af….2 januari 2018 Kom van die bank af…. En dan is het dinsdag. En dan is het nieuwe jaar begonnen. 2018, een jaar met bovenal fantastische sportevenementen in het vooruitzicht. En als we dit naar lokaal niveau trekken dan […]