Duitse schlagers tijdens Nieuwjaarsconcert Apollo

Het is het weekeinde van de diverse nieuwjaarsrecepties, hardloopwedstrijden én het traditionele Nieuwjaarsconcert van Apollo. Voetbalvereniging Twenthe trapt vanavond af met een receptie die onder meer in het teken staat van het komende jaar waarin de Tricolores het 90-jarig bestaan vieren. Hector nodigt belangstellenden zondagmiddag uit voor een hapje en een drankje op ’t Doesgoor terwijl dan in zaal De Bebsel de leden van Goor Collectief bijeen zijn voor de verkiezing van de ondernemer van het jaar. Zondagochtend houdt GFC de Jan Schutteloop en is er bij vv Twenthe de Oliebollencross. De theaterzaal van De Reggehof is dan voor Apollo. Het symfonie-orkest van de Goorse muziektrots speelt tijdens het Nieuwjaarsconcert ook een aantal onvervalste Duitse schlagers, samen met het Goorse Schlagerkoor. Dat concert begint om 11.30 uur. Check voor alle activiteiten onze evenementenagenda.

Gerelateerde berichten

  • Recepties, hardlopen en Nieuwjaarsconcert Apollo5 januari 2018 Recepties, hardlopen en Nieuwjaarsconcert Apollo Het komende Goorse activiteitenweekeinde kenmerkt zich met name door de diverse recepties en hardloopwedstrijden bij de voetbalclubs. Zo is vanavond de Nieuwjaarsreceptie van vv Twenthe […]
  • Recepties, hardlopen en muziek2 januari 2016 Recepties, hardlopen en muziek Nu de kruitdampen van de jaarwisseling langzaam zijn opgetrokken is het tijd voor uitvoering van de goede voornemens en de diverse nieuwjaarsbijeenkomsten- en activiteiten. Zo zijn de […]
  • Weer aan de bak…5 januari 2017 Weer aan de bak… De winterstop zit er alweer op voor de Goorse voetballers. De luie stoel is weer ingewisseld voor het trainingsveld. De eerste loopsessies zijn al afgewerkt, de zaalvoetballers zijn morgen […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Constant van de Riet van Probin Goors ondernemer van het jaar10 januari 2016 Constant van de Riet van Probin Goors ondernemer van het jaar Gereedschappen en ijzerwarenhandel Probin is vanmiddag verkozen tot ondernemer van het jaar 2015. Het bedrijf van Constant van de Riet, gevestigd aan de Enterseweg, kreeg van de leden van […]