Fietsen wachten op eigenaar…

De redactie kreeg twee meldingen binnen van fietsen die al langere tijd op dezelfde plek staan en wachten op de eigenaar. Zo staat er al geruime tijd een sportieve tweewieler van het merk Cannondale (foto onder) in de Meeuwenstraat. Ook staat er al een aantal weken een blauwe fiets tegen het hek van de Goorse ijsbaan. Deze laatste staat volgens de politie niet als gestolen geregistreerd, van de eerste is dat niet bekend. Wie denkt zijn of haar fiets te herkennen kan mailen met liefenleed@nullgoorsnieuws.nl.

Gerelateerde berichten

  • Geen ijspret in Goor25 januari 2019 Geen ijspret in Goor De vele vrijwilligers van de Goorse IJsclub hebben er alles aan gedaan maar moeder natuur bepaalt en zij had voor de afgelopen nacht weer niet zoveel vorst in petto dan was gehoopt. […]
  • De ijsclub is er klaar voor, nu het weer nog…20 december 2018 De ijsclub is er klaar voor, nu het weer nog… Het lijkt er nog niet op dat het kwik in de komende weken ver onder nul zal dalen maar toch is de Goorse IJsclub klaar voor een nieuw seizoen op natuurijs. Vandaag is het terrein aan de […]
  • Vam Leeuwen stopt na 33 jaar als voorzitter van de Goorse IJsclub20 november 2017 Vam Leeuwen stopt na 33 jaar als voorzitter van de Goorse IJsclub Joop van Leeuwen (73) stopt na 33 jaar als voorzitter van de Goorse IJsclub. Hij wordt opgevolgd door André Bouma. Bouma is tegenwoordig interim directeur van de Reggehof en is als […]
  • Fiets um d’r in…19 september 2017 Fiets um d’r in… Tegenwoordig staat elke week in het teken van een bepaald thema. De gekkigheid staat zelfs voorgedrukt in sommige agenda’s. Zo hebben we “De week van met de blote snikkel in huis lopen”, […]
  • Penetrante geur komt uit de Meene19 april 2018 Penetrante geur komt uit de Meene Veel bewoners op De Whee en in het centrum van Goor hebben in de afgelopen week last gehad van een penetrante geur die overwaaide en deed denken aan de stank van GFT-afval. Daarover zijn […]