Blumink en Morsink winnen nieuwjaarslopen

André Blumink is de winnaar geworden van de Jan Schutteloop van GFC. De Gorenaar won de strijd bij de 10 kilometer voor Arne Alink en Erwin Klok. De 5 kilometer werd een prooi voor Nick Rustenhove. Bij de Oliebollencross van vv Twenthe was Mark Morsink als eerste binnen van de 10-kilometerlopers. Peter Slag won de 5 kilometer bij de senioren. Daan Verstraten was de snelste bij de jeugd na 5 kilometer. De 3 en 1-kilometerlopen werden gewonnen door de broers Twan en Jochem Mensink. De hardloopwedstrijden van de twee Goorse voetbalclubs worden traditioneel gehouden aan het begin van elk nieuw jaar.

Andre Blumink

Gerelateerde berichten

  • Nieuwjaarslopen bij Twenthe en GFC3 januari 2019 Nieuwjaarslopen bij Twenthe en GFC Om de overtollige kilootjes die er zijn bijgekomen tijdens de feestdagen weer kwijt te raken is er komende zondag de mogelijkheid om mee te doen aan de traditionele nieuwjaarslopen bij […]
  • Hardlopen om de vakantiekilo’s kwijt te raken7 januari 2018 Hardlopen om de vakantiekilo’s kwijt te raken Veel hardopers vanochtend in het Goorse straatbeeld en dat alles te maken met de nieuwjaarslopen van vv Twenthe en GFC. De Oliebollencross trok traditioneel veel deelnemers naar 't […]
  • Recepties, hardlopen en Nieuwjaarsconcert Apollo5 januari 2018 Recepties, hardlopen en Nieuwjaarsconcert Apollo Het komende Goorse activiteitenweekeinde kenmerkt zich met name door de diverse recepties en hardloopwedstrijden bij de voetbalclubs. Zo is vanavond de Nieuwjaarsreceptie van vv Twenthe […]
  • Zevenklapper GFC tegen Diepenheim21 augustus 2016 Zevenklapper GFC tegen Diepenheim GFC had in het eerste bekerduel van het seizoen geen enkele moeite met vijfdeklasser Diepenheim. De ploeg van trainer Romano Lammertink won met 7-0 na een ruststand van 4-0. Na tien […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]