Bar Bistro d’Olde Smidse onderneming van het jaar

Bar Bistro d’Olde Smidse is vanmiddag verkozen tot ondernemer van het jaar 2016. Dat gebeurde tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van Goor Collectief in een volle achterzaal van De Bebsel. De Smidse kreeg van de de aanwezigen de meeste stemmen en versloeg met ruime meerderheid de andere genomineerden Holshof Installatiebedrijf en aannemersbedrijf Haafkes. Bar Bistro d’Olde Smidse floreert al jaren in het Goorse centrum en staat nu onder leiding van Ron Keunenger en Glenn Begienemann. In het afgelopen jaar overleed grondlegger Ben Kuenenger die jarenlang de scepter zwaaide.

Ron Kuenenger (l) en Glenn Begienemann (r)

Gerelateerde berichten

  • Holshof, Haafkes en d’Olde Smidse in race voor ondernemerstitel24 november 2016 Holshof, Haafkes en d’Olde Smidse in race voor ondernemerstitel Bar Bistro d'Olde Smidse, installatiebedrijf Holshof en aannemersbedrijf Haafkes (het bouwbedrijf van Lucas en Fons Haafkes) zijn de genomineerden voor de titel 'Ondernemer van het jaar' […]
  • Kleurrijk magazine over 40 jaar Olde Smidse8 maart 2017 Kleurrijk magazine over 40 jaar Olde Smidse Op de cover een foto uit lang vervlogen tijden met daarop het aangezicht van Bar Bistro d'Olde Smidse met daarop wijlen Ben Kuenenger en zijn toenmalige vrouw Yvonne die in Goor een stuk […]
  • Publiek nomineert geen ondernemers meer21 november 2016 Publiek nomineert geen ondernemers meer De nominaties voor de verkiezing van 'Ondernemer van het jaar' in Goor worden dit jaar niet door het publiek gedaan maar alleen door de ondernemers zelf. Iedereen kon eerder stemmen […]
  • Feest bij de Smidse en op de radio…13 april 2017 Feest bij de Smidse en op de radio… Bar Bistro d'Olde Smidse bestaat 40 jaar en dat feit wordt morgenavond gevierd met een spetterend feest in het eetcafĂ© aan de Grotestraat. In de geest van de vorig jaar overleden oprichter […]
  • Bebsel wint voorverkiezing ‘Ondernemer van het jaar’10 januari 2019 Bebsel wint voorverkiezing ‘Ondernemer van het jaar’ Als het aan de lezers van Goorsnieuws.nl ligt, mag De Bebsel volgende week donderdag worden gekroond tot Goors ondernemer van het jaar. In een poll op deze site kreeg het zalencentrum- en […]