Louis Ernst Lid van Verdienste bij sv Hector

Louis Ernst is gisteren benoemd tot Lid van Verdienste van sv Hector. Dat gebeurde tijdens de nieuwjaarsreceptie van de groen witten in het clubhuis op sportpark ’t Doesgoor. De 75-jarige Ernst nam vorig jaar afscheid van het hoofdbestuur na jarenlange trouwe dienst. Hij bekleedt ook diverse andere functies en is nog actief in de ruim 30 jaar dat hij verbonden is aan de club. Tot vrijwilliger van het jaar werd Gerrit Haverslag uitgeroepen. Hij is als coördinator van de training van de F tot en met de D-jeugd zeer frequent op ’t Doesgoor te vinden. Daarnaast traint hij zelf bij deze groepen en is hij stagebegeleider en mentor van de stagiaires van het ROC uit Enschede die bij Hector afstudeeropdrachten uitvoeren. Uit de nieuwjaarstoespraken van de drie voorzitters Rene van Ommen, Peter Velderman en Jan Schut werd duidelijk dat het Hector financieel voor de wind gaat en de wijkvoorziening nog immer groeiende is.

Louis Ernst

Gerelateerde berichten

  • Hector 34 parkeerplaatsen rijker21 juli 2015 Hector 34 parkeerplaatsen rijker Het moet een nijpend parkeerprobleem op en om sportpark 't Doesgoor oplossen. De uitbreiding van het aantal parkeerplaatsen is voltooid en daarmee is sv Hector maar liefst 34 […]
  • Gezonde inloopochtend bij ’t Doesgoor4 november 2014 Gezonde inloopochtend bij ’t Doesgoor Bewoners van de wijk De Whee kunnen komende donderdag voor een gezondheidscheck terecht op  het Doesgoor. Daar is de hele ochtend wijkverpleegkundige Hans Breuker van Carint Reggeland […]
  • Gerrit Modders 80 jaar Hectoriaan12 november 2016 Gerrit Modders 80 jaar Hectoriaan Een unicum voor sv Hector en in de Goorse voetbalscene. Gisteren is Gerrit Modders gehuldigd voor het 80-jarig lidmaatschap van de goren witten. De nu 86-jarige Modders werd op 1 augustus […]
  • Jeu de Boules-banen op ’t Doesgoor6 september 2016 Jeu de Boules-banen op ’t Doesgoor Er komen zes nieuwe Jeu de Boules-banen op sportpark 't Doesgoor. Deze worden in het najaar aangelegd tussen het nieuwe kunstgrasveld en het hoofd-grasveld van sv Hector. De banen komen er […]
  • Hector nog steeds groeiende…6 januari 2020 Hector nog steeds groeiende… SV Hector is nog steeds groeiende in het aantal leden én het aantal vrijwilligers. Dat werd duidelijk tijdens de nieuwjaarsreceptie in de opgeknapte kantine op 't Doesgoor. Daar beleefde […]