Ashton Brothers, Vitaliteitsmarkt en Reggestad Muzikanten

Een mooi gevulde evenementenkalender voor dit weekeinde met vanavond het optreden van de alom geprezen Ashton Brothers in De Reggehof. Zij brengen hilarische sketches met acrobatiek en muziek in de voorstelling ‘Enfants Terribles’ en er zijn nog kaarten. Op ’t Doesgoor is morgen vanaf 10.30 uur een Vitaliteitsmarkt waarop diverse organisaties zich presenteren en er workshops zijn. Morgenmiddag is de informatie-bijeenkomst over het theaterstuk over de Stadsregge in De Reggehof waar ’s avonds Gewoon Aans de dialectvoorstelling Verrassing zal brengen. Dit dialectcabaret is ook zondagmiddag nog te bewonderen. Zondag vanaf 11.30 uur is er ook het traditionele nieuwjaarsconcert van de Reggestad Muzikanten en de Oberkraïnergroep Die Reggethaler Spatzen in zaal Jachtlust (foto). Bij vv Twenthe is dan de jaarlijkse playbackshow.