Ashton Brothers, Vitaliteitsmarkt en Reggestad Muzikanten

Een mooi gevulde evenementenkalender voor dit weekeinde met vanavond het optreden van de alom geprezen Ashton Brothers in De Reggehof. Zij brengen hilarische sketches met acrobatiek en muziek in de voorstelling ‘Enfants Terribles’ en er zijn nog kaarten. Op ’t Doesgoor is morgen vanaf 10.30 uur een Vitaliteitsmarkt waarop diverse organisaties zich presenteren en er workshops zijn. Morgenmiddag is de informatie-bijeenkomst over het theaterstuk over de Stadsregge in De Reggehof waar ’s avonds Gewoon Aans de dialectvoorstelling Verrassing zal brengen. Dit dialectcabaret is ook zondagmiddag nog te bewonderen. Zondag vanaf 11.30 uur is er ook het traditionele nieuwjaarsconcert van de Reggestad Muzikanten en de Oberkra├»nergroep Die Reggethaler Spatzen in zaal Jachtlust (foto). Bij vv Twenthe is dan de jaarlijkse playbackshow.

 

Gerelateerde berichten

  • Rosa de Silva ondanks beperkingen op podium Reggehof8 oktober 2020 Rosa de Silva ondanks beperkingen op podium Reggehof Ondanks de aangescherpte maatregelen en geen ontheffing voor theater de Reggehof in Goor, is er morgenavond, vrijdag 9 oktober, toch een voorstelling. Voor een intiem gezelschap van […]
  • Gestampte meisjes en stickers ruilen24 januari 2020 Gestampte meisjes en stickers ruilen Een rustig weekeinde voor wat betreft de evenementen en activiteiten in het Goorse al kunnen de voetballiefhebbers wel weer hun hart ophalen met de herstart van de competitie voor de […]
  • Open Dagen, Ronde van Goor en Koekeloeren…6 september 2019 Open Dagen, Ronde van Goor en Koekeloeren… De evenementenagenda heeft voor het komende weekeinde weer genoeg te bieden. Zo gaan morgen hulpbehoevende jongeren weer op pad in klassieke auto's tijdens Happy Car Kids en is er de Open […]
  • Woezel en Pip, Deurty daddy’s en voetbal…18 januari 2019 Woezel en Pip, Deurty daddy’s en voetbal… De activiteitenkalender voor dit weekeinde meldt allereerst de kindervoorstelling van Woezel en Pip in de Reggehof. Daarin worden kinderen meegenomen in een tijdmachine en is van alles te […]
  • Griezeltocht, Jeans en live muziek…2 november 2018 Griezeltocht, Jeans en live muziek… De Goorse evenementenkalender voor het komende weekeinde meldt allereerst de griezeltocht die vanavond weer wordt gehouden vanaf het Weversplein bij Lekker Leuk. Vanavond is bij De […]