Klumpers thuis na 7000 kilometer lang winters avontuur

Tien dagen geleden vertrok hij en nu, ruim 7000 kilometer door winterse omstandigheden later, keert Harrie Klumpers terug in Goor. De Goorse autohandelaar deed samen met Henk Boswinkel mee aan de ScanCoveryTrial. Daarbij reden deelnemers in tweetallen met de auto een lange tocht door Scandinavië, waarbij diverse proeven op het programma stonden. Daarbij viel Klumpers niet in de prijzen, maar samen met andere rijders van de Scant Nije Teams, won hij wel de prijs voor de mooiste deelnemende auto.

Nog even moesten Klumpers en Boswinkel zondagochtend de spikes verwisselen voor winterbanden, maar daarna konden ze aan de laatste 600 kilometer richting Nederland beginnen. Ze namen vooral een heel pak ervaringen mee terug, want naast het afleggen van de tocht stonden er heel wat dingen gepland voor alle deelnemers. Van rijden met sneeuwscooters tot met de auto over een bevroren meer rijden, maar ook onverwachte wendingen als het bezichtigen van walvissen en rendieren voor de auto uit zien lopen.

Gerelateerde berichten

  • Harrie Klumpers gestart in tocht dwars door Scandinavië6 januari 2017 Harrie Klumpers gestart in tocht dwars door Scandinavië Een winters avontuur voor Harrie Klumpers. De Goorse ondernemer, eigenaar van Auto Service Klumpers, is vrijdagochtend van start gegaan in de Scan Covery Trial. Daarin rijden deelnemers in […]
  • Hans en Hans onderweg voor monsterrit door Scandinavië3 januari 2015 Hans en Hans onderweg voor monsterrit door Scandinavië De Gorenaren Hans Harmsel en Hans Kappert zijn vanochtend in Enschede van start gegaan voor de zogenoemde ScanCoveryTrial. Deze gaat in acht dagen tijd kris kras door Scandinavië over een […]
  • Harrie Wolters bereikt Noordkaap: “Het was pittig”4 oktober 2018 Harrie Wolters bereikt Noordkaap: “Het was pittig” Harrie Wolters heeft zijn doel wederom bereikt; De Gorenaar heeft in 27 dagen, vanuit Goor, gisteren de Noordkaap bereikt. Vorig jaar kwam 'De Koele' nog in het nieuws toen hij een […]
  • Negen Goorse brandweerlieden Koninklijk geëerd31 januari 2020 Negen Goorse brandweerlieden Koninklijk geëerd Een bijzondere avond voor negen Goorse brandweerlieden, gisteravond in de raadszaal het Goorse gemeentehuis. Nico Eggenkamp, Erik Eggink, Arjan ter Horst, Harrie Klumpers, Erik Mengerink, […]
  • Marit Cent toont zich in Zweedse wielerkoers13 juli 2016 Marit Cent toont zich in Zweedse wielerkoers De Goorse wielrenster Marit Cent (17) doet het zeer goed in de U6 Cycle Tour, een zesdaagse etappekoers in Zweden. Woensdag is de dochter van tweevoudig olympiër Erik Cent zevende geworden […]