Dameselftal wint Twenthe got talent

Een bomvolle kantine op sportpark ’t Piepwillem gistermiddag. Daar werd het jaarlijkse festijn ‘Twenthe got talent’ gehouden. Een bonte verzameling van acts verzorgd door de teams van de Goorse Tricolores terwijl ook een delegatie van GFC acte de presence gaf. Het eerste dameselftal van Twenthe won de contest met een act waarin diverse Twenthe-leden werden gepersifleerd. Het zaterdagelftal legde beslag op de tweede plaats met een act over de multi culturele samenleving. De voetballers van het tweede team van Twenthe werden derde. Zij namen op uiterst scherpe wijze Twenthe-iconen op de hak.

Het zaterdagelftal van vv Twenthe werd tweede

Gerelateerde berichten

  • Bomvolle kantines tijdens Playbackshows Hector en Twenthe13 januari 2020 Bomvolle kantines tijdens Playbackshows Hector en Twenthe Het is een beproefd concept en altijd een garantie voor gezelligheid en succes. De Playbackshows aan het begin van het jaar bij SV Hector en vv Twenthe. Gisteren was het weer zover nadat […]
  • Playbacken, klootschieten en darts…20 januari 2018 Playbacken, klootschieten en darts… De Goorse voetbalclubs beginnen volgende week aan de competitie en sluiten alledrie de winterstop af met 'buitenschoolse activiteiten. Zo is de kantine van Hector vandaag en morgen het […]
  • Hector-Markelo weer afgelast, C-meiden winnen playbackshow16 januari 2016 Hector-Markelo weer afgelast, C-meiden winnen playbackshow De inhaalwedstrijd in de vierde klasse B tussen sv Hector en Sportclub Markelo gaat morgen niet door. Het veld op sportpark 't Doesgoor heeft teveel te lijden gehad onder de slechte […]
  • Tweede Playbackshow De Whee22 november 2016 Tweede Playbackshow De Whee Bij CafĂ© De Whee is het zaterdag weer tijd voor de playbackshow. Na het succes bij de eerste editie is het nu tijd voor de tweede uitgave. Er zijn al elf acts ingeschreven, die zaterdag […]
  • Hector jo13-1 wint jeugd-playbackshow12 januari 2019 Hector jo13-1 wint jeugd-playbackshow Met een spetterende en 'voedzame' act maakte Hector jo13-1 vanmiddag de meeste indruk tijdens de jeugd-playbackshow van SV Hector. Met een medley over eten en drinken onder de titel […]