AV Goor nu op zoek naar trainer voor de jeugd

Wisselden ze onlangs nog van trainer bij de senioren, nu heeft Atletiekvereniging Goor ’75 opnieuw een nieuwe trainer nodig. Gezocht wordt naar iemand die technische training kan geven aan de jeugd. Per 1 maart zou die de training op woensdagavond van 18.00 tot 19.00 uur moeten gaan geven, samen met één van de huidige trainers. “Wie interesse heeft kan zelfs een cursus volgen via ons”, laat de club weten. Geïnteresseerden kunnen mailen naar info@nullavgoor.nl.

Gerelateerde berichten

  • WERELDRECORD VOOR SCHREUDER15 november 2009 WERELDRECORD VOOR SCHREUDER Hinkelien Schreuder heeft zondag vriend en vijand verrast door het wereldrecord op de 100 meter wisselslag te verbeteren. De Goorse zwemster, die de laatste weken al top acteert, won in […]
  • ’60  km/u lijdt niet tot minder ongevallen’24 juli 2010 ’60 km/u lijdt niet tot minder ongevallen’ Het voornemen om alle provinciale wegen rondom Goor naar een maximum van 60 km/u terug te brengen, lijdt volgens de Goorse bevolking, die mordicus tegen is, niet tot meer veiligheid. Ruim […]
  • Marcel Kienhuis te gast in Portret5 augustus 2013 Marcel Kienhuis te gast in Portret In het programma Portret van Hofstreek FM is zondag Marcel Kienhuis te gast. In het dagelijks leven staat deze enthousiaste vijftiger voor de klas en geeft geschiedenisles aan leerlingen […]
  • Nieuwe gemeentelijke site als ‘etalage’13 juni 2017 Nieuwe gemeentelijke site als ‘etalage’ De gemeente Hof van Twente heeft een site online gezet waarop inwoners van Goor en de overige kernen in de Hof van Twente verhalen- en beelden kwijt kunnen over de eigen leefomgeving en […]
  • Kerkdiensten weer deels toegankelijk29 juni 2020 Kerkdiensten weer deels toegankelijk Vanaf zondag 5 juli zijn de kerkdiensten in de Hofkerk op zondagmorgen weer gedeeltelijk toegankelijk voor kerkbezoekers. Vanwege de anderhalve meter maatregelen zijn er rond de zeventig […]