Doors Wide Open heropent met voedselinzamelpunt

Na een interne verbouwing gaat Do0ors Wide Open vanaf morgen weer open. De goede doelenwinkel van Seine Braakman heeft een opknapbeurt gekregen en er is gesleuteld aan de formule. Zo is er een ruimer assortiment met onder meer meer eigen gemaakte producten uit de dagbesteding, gaat de eerder aangekondigde donatiemarktplaats.nl binnenkort online én is het mogelijk om levensmiddelen te brengen naar het winkelpand in de Grotestraat die weer bestemd zijn voor de minder bedeelden. Ook kunnen aankopen vanaf morgen bezorgd worden.

Gerelateerde berichten

  • Doors Wide Open in race voor donatie ING Bank23 januari 2018 Doors Wide Open in race voor donatie ING Bank De stichting Doors Wide Open is in de race voor een financiële injectie van de ING Bank. Met de actie Help Nederland Vooruit zijn in het hele land maatschappelijke initiatieven aangewezen […]
  • Gratis Pinksterbuffet voor alleenstaanden4 mei 2018 Gratis Pinksterbuffet voor alleenstaanden De stichting Doors Wide Open gaat een gratis Pinksterbuffet organiseren voor alleenstaanden. Dat wordt gehouden op zondag 20 mei vanaf 16.00 uur in het Proathuus aan de Grotestraat. Dat […]
  • Doors Wide Open de berg over17 augustus 2015 Doors Wide Open de berg over De Stichting Doors Wide Open opent morgen een winkel in woondecoraties en cadeauartikelen in het centrum van Markelo. Het Goorse goede doelen-initiatief van taxi-ondernemer Braakman neemt […]
  • Doors Wide Open krijgt fikse subsidie Oranjefonds4 juli 2017 Doors Wide Open krijgt fikse subsidie Oranjefonds Het Oranjefonds heeft de Goorse stichting Doors Wide Open een bedrag van €15.200 toegezegd voor twee projecten. Zo komt er geld vrij voor de uitbreiding van het zogenoemde Rustpunt tussen […]
  • Doors Wide Open naar Kerspel Goor14 juli 2016 Doors Wide Open naar Kerspel Goor De stichting Doors Wide Open start in oktober met een locatie voor kleinschalige dagbesteding in het buurtschap Kerspel Goor, net buiten Goor. De stichting heeft een huis met garages en […]