Doors Wide Open heropent met voedselinzamelpunt

Na een interne verbouwing gaat Do0ors Wide Open vanaf morgen weer open. De goede doelenwinkel van Seine Braakman heeft een opknapbeurt gekregen en er is gesleuteld aan de formule. Zo is er een ruimer assortiment met onder meer meer eigen gemaakte producten uit de dagbesteding, gaat de eerder aangekondigde donatiemarktplaats.nl binnenkort online én is het mogelijk om levensmiddelen te brengen naar het winkelpand in de Grotestraat die weer bestemd zijn voor de minder bedeelden. Ook kunnen aankopen vanaf morgen bezorgd worden.

Gerelateerde berichten

  • Doors Wide Open met LED-scherm door Goor7 april 2020 Doors Wide Open met LED-scherm door Goor De stichting Doors Wide Open gaat komende (goede) vrijdag 's middags met een bus door Goor waarop een groot LED-scherm staat. Daarop kunnen inwoners persoonlijke (Paas-)boodschappen laten […]
  • Doors Wide Open in race voor donatie ING Bank23 januari 2018 Doors Wide Open in race voor donatie ING Bank De stichting Doors Wide Open is in de race voor een financiële injectie van de ING Bank. Met de actie Help Nederland Vooruit zijn in het hele land maatschappelijke initiatieven aangewezen […]
  • Kleding voor minima bij Doors Wide Open29 november 2019 Kleding voor minima bij Doors Wide Open Een kleding en speelgoedmarkt vandaag en morgen op de locatie van Doors Wide Open in Kerspel Goor tussen Goor en Hengevelde. Zogenoemde minima-gezinnen hebben van de gemeente een bon […]
  • Tulpen voor mensen in isolatie22 april 2020 Tulpen voor mensen in isolatie De Rabobank Centraal Twente heeft 100 bossen tulpen geschonken aan de stichting door Wide Open voor mensen die een hart onder de riem kunnen gebruiken doordat ze bijvoorbeeld in isolatie […]
  • Doors Wide Open gaat voedselpakketten verschaffen om zorgkosten te dekken2 januari 2020 Doors Wide Open gaat voedselpakketten verschaffen om zorgkosten te dekken De stichting Doors Wide Open gaat vanaf dit jaar ook ondersteunen bij het dekken van extra zorgkosten. Dit speciaal voor mensen die tijdelijk of langer extra zorg nodig maar zijn daar […]