Werken in de bieb van De Stoevelaar

De Unie van Vrijwilligers is op zoek naar vrijwilligers. In een mail aan deze site laten ze weten dat ze accuut op zoek naar vrijwilligers. “Met enige spoed. Om de continuïteit te garanderen hebben we nieuwe vrijwilligers nodig”. Het gaat bijvoorbeeld om vrijwilligerswerk in de bieb van de  Stoevelaar. Maar ook voor een maandelijks koffieproject.  Voor informatie of interesse kan gemaild worden naar: uvv.goor@nullgmail.com.

Gerelateerde berichten

  • UVV zoekt met spoed vrijwilligers6 juli 2016 UVV zoekt met spoed vrijwilligers De Unie van Vrijwilligers is op zoek naar vrijwilligers. In een mail aan deze site laten ze weten dat ze accuut op zoek naar vrijwilligers. "Met enige spoed. Om de continuïteit te […]
  • UVV zoekt nieuwe vrijwilligers5 mei 2017 UVV zoekt nieuwe vrijwilligers De Unie van Vrijwilligers (UVV) afdeling Goor is per direct op zoek naar mensen die graagde helpende hand willen bieden bij werkzaamheden in De Stoevelaar. Voor elke 2e en 3e maandag en 3e […]
  • Vrijwilligers gezocht voor De Stoevelaar14 februari 2018 Vrijwilligers gezocht voor De Stoevelaar Een noodoproep van de Unie Van Vrijwilligers. "Wij zoeken met spoed enthousiaste vrijwilligers voor het restaurant van De Stoevelaar. Heeft u tussen 11.30 uur en 14.00 uur wat tijd over en […]
  • Stoevelaar zoekt vrijwilligers in het restaurant10 februari 2020 Stoevelaar zoekt vrijwilligers in het restaurant Voor De Stoevelaar is Carint op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen in het restaurant. Heb jij een paar uurtjes over en vindt u het leuk om te helpen bij het tafel dekken, […]
  • Vrijwilligers gezocht in De Stoevelaar12 februari 2019 Vrijwilligers gezocht in De Stoevelaar Houdt u van gezelligheid en vindt u het leuk om samen koffie te drinken, te koken of te bakken? Dan is vrijwilligerswerk bij De Stoevelaar of De Wheehof misschien iets voor u. […]