Extra trainingsdagen voor Hof van Twente Triathlon

Om alle deelnemers van de Hof van Twente Triathlon optimaal klaar te stomen voor de grote wedstrijd op 21 mei worden er diverse trainingen georganiseerd. Bij zwembad ‘De Vijf Heuvels’ wordt bijvoorbeeld een extra trainingscyclus opgezet van twaalf trainingen. Daarnaast worden er ook fiets- en looptrainingen aangeboden in samenwerking met ervaren triatleten die dit zullen begeleiden. Voor meer informatie en een compleet overzicht kijkt u op de site van het evenement of belt u met Henny Huisken, telefoonnummer: 06-29231745.

Gerelateerde berichten

  • Gorenaren maken zich op voor thuistriatlon20 mei 2017 Gorenaren maken zich op voor thuistriatlon De bossen rondom Goor zijn morgen weer het decor voor de Hof van Twente-triatlon. Die wordt voor de derde keer gehouden. De organisatie is in handen van het Triatlon Team Hof van Twente […]
  • Mensink wint jeugdwedstrijd Hof van Twente Triathlon30 mei 2016 Mensink wint jeugdwedstrijd Hof van Twente Triathlon Jochem Mensink heeft gisteren de Hof van Twente Triathlon op zijn naam gebracht in de categorie voor jongens van 8 en 9 jaar. De jonge Gorenaar volbracht de verkorte afstanden zwemmen, […]
  • Daverend Goors succes bij triathlon in Eibergen10 september 2016 Daverend Goors succes bij triathlon in Eibergen Drie Goorse sporttalenten hebben vandaag een daverend succes behaald tijdens de triathlon van Eibergen. Zwemmer Koen Brummelaar, wielrenner Casper van Vliet en hardloper Jeroen Heuten […]
  • Nieuw bestuur voor triathlonvereniging14 december 2016 Nieuw bestuur voor triathlonvereniging Triathlonverenging TTvW Hof van Twente kent sinds deze week een heel ander bestuur. Zo hebben Annette Lentelink (secretaris), Henri Beverdam (bestuurslid) en Esther van Wijnen (voorzitter) […]
  • Afscheid van een zwemicoon…7 juli 2019 Afscheid van een zwemicoon… Duizenden uren bracht hij door in het voormalige zwembad De Whee waar hij grote talenten naar de nationale en internationale top zoals Hinkelien Schreuder en Marleen Veldhuis. Trainer […]