Derde editie Goors jongerenfeest Ster XXL

Het bleek de afgelopen twee jaar een schot in de roos en dus is er ook dit jaar weer een editie van het Goorse jongerenfeest Ster XXL. Komende zaterdag gaan vanaf 22.00 uur de deuren open van zaal De Ster. Het feest waarin vijf uur lang een mix van house, dance, top 40-hits en feestmuziek wordt gedraaid wordt ook dit jaar georganiseerd door een aantal enthousiaste Goorse jongens. Tim Bannink, Bart Verdriet, Bas Zweers, Lars van der Wal en Pim Bebseler zijn de gangmakers achter het festijn dat voor 5 euro te bezoeken is. Er is nu ook een voorverkoop bij De Ster en meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van Ster XXL.

Gerelateerde berichten

  • Ster XXL door jongeren zelf georganiseerd28 januari 2016 Ster XXL door jongeren zelf georganiseerd Het was een doorslaand succes en daarmee werden zes Goorse jongeren vorig jaar al beloond met het nemen van het initiatief voor een geheel eigen feest onder de naam Ster XXL. Komende […]
  • Ferry, Ster XXL en Griet op de Beeck…27 januari 2017 Ferry, Ster XXL en Griet op de Beeck… Er staat weer voldoende content in de activiteitenkalender voor dit weekeinde. Vanavond is er allereerst het Open Huis van De Waerdenborch waar nieuwe potentiele scholieren een kijkje […]
  • Dave Roelvink slotact op Ster XXL21 januari 2019 Dave Roelvink slotact op Ster XXL De bekende DJ Dave Roelvink is de slotact tijdens de vijfde editie van het dance-event Ster XXL op vrijdag 1 februari in de achterzaal van De Ster. De discjockey is de zoon van de bekende […]
  • Guzman en Hofdance in De Reggehof29 januari 2016 Guzman en Hofdance in De Reggehof Ook in de laatste week van januari een volle Goorse evenementenagenda. Allereerst is er het Open Huis van de Waerdenbosch voor ouders met kinderen die de overstap naar het voortgezet […]
  • Vierde editie Ster XXL21 januari 2018 Vierde editie Ster XXL De organisatie van het muziekfeest 'Ster XXL' maakt zich net als de rest van Goor op voor de vierde editie. De achterzaal van cafĂ© De Ster wordt in de komende week omgetoverd tot […]