Reinier van der Veen nieuwe voorzitter GMHC

Reinier van der Veen is de nieuwe voorzitter van de Goorse Mixed Hockey Club. Hij werd gisteravond tijdens de algemene ledenvergadering unaniem gekozen als nieuwe preses en volgt daarmee Sander Quee en Trix Vogelaar op die respectievelijk als voorzitter- en vice voorzitter 10 jaar de scepter zwaaiden bij de Goorse hockeyclub. Volgens aftredend voorzitter Quee is een periode met nieuwe bestuursleden nu nodig: “Het is tijd voor verjonging. Deze tijd vraagt om commercieel en zakelijk netwerken”. De nieuwe voorzitter moet nu eerst een nieuw bestuur samenstellen. Reinier van der Veen: “Dat is nu de eerste prioriteit. Betrokkenheid bij de club is natuurlijk van groot belang. Er zijn enthousiaste geluiden vanuit de A teams. De basis is er.”

Sander Quee (l) en Reinier van der Veen (r)

Gerelateerde berichten

  • Henry Vorkink Lid van Verdienste GMHC12 oktober 2018 Henry Vorkink Lid van Verdienste GMHC Tijdens de algemene ledenvergadering van de Goorse Mixed Hockey Club is Henry Vorkink donderdagavond na vele jaren afgetreden als bestuurslid. Hij werd in het zonnetje gezet en benoemd tot […]
  • Van Ommen stopt als voorzitter van Hector18 oktober 2014 Van Ommen stopt als voorzitter van Hector RenĂ© van Ommen gaat volgend jaar stoppen als voorzitter van sv Hector. De preses maakte dat gisteren bekend op de jaarvergadering van de Goorse voetbalclub waar hij ook nog werd gehuldigd […]
  • Gruppen stopt als voorzitter GFC16 september 2019 Gruppen stopt als voorzitter GFC Eddy Gruppen stopt als voorzitter van de Goorse voetbalclub GFC. De Gorenaar, die de voorzittershamer neer zal leggen tijdens de algemene ledenvergadering op maandag 28 oktober, was de […]
  • Hevink slaat gehavend GMHC naar zege10 oktober 2016 Hevink slaat gehavend GMHC naar zege Het eerste damesteam van de Goorse Mixed Hockey Club boekte een keurige 5-0 zege op Twello. Ondanks afwezigheid van enkele speelsters werd toch met speels gemak gewonnen. Isabel Hevink […]
  • Gratis trainen bij GMHC28 september 2014 Gratis trainen bij GMHC Om het ledenaantal op te schroeven is het mogelijk om vrijblijvend en gratis mee te trainen bij de Goorse Mixed Hockey Club (GMHC). De 54-jaar oude vereniging die sinds kort beschikt over […]