Zes woninginbraken in een maand tijd

Het aantal diefstallen of pogingen daartoe is aan het einde van het vorig jaar en aan het begin van 2017 aanzienlijk in het Goorse. Naast de diverse winkeldiefstallen en gestolen fietsen noteerde de politie zes woninginbraken, of pogingen daartoe, in de afgelopen maand. Nadat een onverlaat op 12 december op klaarlichte dag probeerde in te breken in een woning aan de Rembrandtstraat was het 28 december raak in de Sperwerstraat. Daarna werd op 5 januari nog een poging gedaan een fiets te stelen uit een tuin aan de Reigerstraat en waren er op 13 januari verdachte voetstappen in de sneeuw op schuren en erkers op de Hogenkamp. In de afgelopen week werd weer twee keer aangifte gedaan. Allereerst van een poging tot inbraak in de Weverij én een inbraak in een woning aan de Buitenhagen. Ook in die zaak, waarin niet is gecommuniceerd wat er weg is genomen, vraagt de politie om getuigen. Bellen kan in dit kader ook met 0900-8844.

 

Gerelateerde berichten

  • Brute inbraak in woning Buitenhagen23 september 2018 Brute inbraak in woning Buitenhagen Aan de Buitenhagen in Goor is ingebroken in een woning waarbij ook flinke schade en een ravage werd aangericht. De brute inbraak vond gisteren plaats tussen 09.15 en 21:30 uur. […]
  • Inbraken in de Gondalaan25 november 2020 Inbraken in de Gondalaan Tijdens de donkere dagen voor Kerst lijkt het erop dat ook het aantal inbraken weer toeneemt in Goor. In het afgelopen weekeinde waren twee woningen aan de Gondalaan het doelwit van […]
  • Inbraak op ’t Heeckeren16 november 2020 Inbraak op ’t Heeckeren In een woning aan de Bronnincreef in de Goorse wijk Heeckeren is afgelopen nacht ingebroken. De dief, of dieven, zijn via een raam naar binnen gekomen en hebben diverse goederen […]
  • Gorenaar gewond na achtervolging met inbreker25 augustus 2020 Gorenaar gewond na achtervolging met inbreker Een inwoner van de Buitenhagen is in het afgelopen weekeinde gewond geraakt toen hij in de nacht van zaterdag op zondag, gewond raakte tijdens een achtervolging met een inbreker. Die werd […]
  • winkeldiefstallen en poging tot inbraak15 maart 2018 winkeldiefstallen en poging tot inbraak Er zijn in afgelopen week weer dieven en inbrekers op pad geweest in het Goorse. De politie maakte bekend dat er aangifte is gedaan van een poging tot inbraak in een woning aan de […]