Sleutel gevonden in de Grotestraat

In de Grotestraat, ter hoogte van makelaardij Morsink, is een sleutel gevonden. De eigenaar kan contact opnemen via 06-52611228.

 

Gerelateerde berichten

  • smoes9 december 2011 Smoes is weggelopen De familie Zuidgeest is hun poes Smoes al enige tijd kwijt. Het beestje is op 15 oktober weggelopen en daarna niet meer gezien. Smoes is op de foto drie maanden oud, maar de poes was 1 […]
  • Culinaire winterfair Erve Luttikhedde24 november 2016 Culinaire winterfair Erve Luttikhedde In het buitengebied van Goor wordt komende zondag weer de Culinaire Winterfair gehouden. Op Erve Luttikhedde aan de Meenweg kunnen belangstellenden zich weer onderdompelen in winterse […]
  • Ruben van den Burg wint grote Sales verkiezing8 maart 2018 Ruben van den Burg wint grote Sales verkiezing  Ruben van den Burg (37) is winnaar geworden van de landelijke Sales verkiezing. Samen met drie finalisten streed de Gorenaar in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk om de  prijs.Van den Burg, […]
  • Goor ziet (nog) niets in winkelpassage 9 december 2014 Goor ziet (nog) niets in winkelpassage Het plan van Goor Collectief-voorzitter Roel Jochems om winkels de ruimte te bieden op de begane grond van het gemeentehuis en het politiebureau kan nog niet op veel steun rekenen. Dat […]
  • Hoftrends verder onder één dak2 januari 2020 Hoftrends verder onder één dak Hoftrends en Hoftrends Mannen zullen vanaf komend voorjaar gezamenlijk verder gaan in het pand aan de Grotestraat 81, waar nu Hoftrends Mannen is gevestigd. Volgens uitbater Anja van […]