Complimenten Ronnie Ruysdael voor Hectorpupillen (UPDATE)

Een act tijdens de jeugd-playbackshow van sv Hector leverde voor de kleine jochies van F2 (jo92) niet alleen de eerste prijs op in hun leeftijdscategorie. Ze kregen ook de complimenten van de man die verantwoordelijk is voor het origineel: Ronnie Ruysdael. De pupillen brachten vanmiddag een fraaie performance van het nummer ‘Eet veel bananen’ die de oud-zanger van De Sjonnies maakte met zanger Rinus. Met nam de gelijkenis van de 7-jarige hoofdzanger Mathijs Schabbink met zijn evenknie Ronnie Ruysdael was verbluffend. De foto’s van het vijftal werden gestuurd naar Ruysdael die direct reageerde en de foto’s op zijn officiĆ«le Facebook-account zette. Daarbij de woorden: Prachtig boys ! De jeugdplaybackshow van Hector werd over all gewonnen door de mannen van B1. Zij brachten de act ‘B1 goes to the jungle’. Morgenmiddag is de traditionele playbackshow voor senioren bij de groen-witten. UPDATE: Bij de senioren ging de winst naar het damesteam 7 tegen 7. Zij kwamen zondag in een overvolle kantine ten tonele met ‘Girls just want to have fun’ van Cindy Lauper.

Hector F2 met ‘Eet veel bananen’ van Ronnie Ruysdael

Gerelateerde berichten

  • Hector 1 wint playbackshow met ‘Je suis Charlie’19 januari 2015 Hector 1 wint playbackshow met ‘Je suis Charlie’ De traditionele playbackshow bij sv Hector is gisteren gewonnen door het eerste team. Een indrukwekkende act die verwees naar de gebeurtenissen in Parijs twee weken geleden werd als beste […]
  • Goorse voetbalclubs blijven zitten waar ze zitten15 september 2022 Goorse voetbalclubs blijven zitten waar ze zitten Er is geen sprake van gedwongen verhuizing van de Goorse voetbalclubs Hector en Twenthe naar sportpark Heeckeren. Dat antwoordde het College bij monde van wethouder Scholten op vragen van […]
  • Jeugd hervat trainingen in de avonduren12 januari 2022 Jeugd hervat trainingen in de avonduren De bal mag weer rollen voor de jeugdvoetballers in Goor. Ook in de avonduren. In de afgelopen periode werd er al veelvuldig getraind door de jeugdteams in de weekenden en soms zelfs voor […]
  • Hector verliest op eigen veld van Rood Zwart28 november 2021 Hector verliest op eigen veld van Rood Zwart Hector is er vandaag niet in geslaagd om de Hofderby tegen Rood Zwart te winnen. Op sportpark 't Doesgoor werd het 0-2 voor de bezoekers. Bij rust was het nog 0-0. In dat eerste bedrijf […]
  • Toch nog een stadsderby…4 juli 2021 Toch nog een stadsderby… Corona gooide in het afgelopen seizoen veel roet in het eten van eenieder en dus ook de Goorse voetballers maar met de versoepelingen van nu blijkt er op het einde van het seizoen toch […]