Genieten op de Goorse ijsbaan…

De mededeling dat de Goorse ijsbaan ’t Slag vandaag de poorten ging openen was niet aan dovemansoren gericht. Nadat de baan om 13.00 uur werd vrijgegeven kwam het aanvankelijk langzaam op gang maar na half drie werd het steeds drukker toen ook de basisschoolkinderen vrijaf hadden en richting de ijsbaan konden. De toegangsweg naar de ijsbaan is uit veiligheidsoverwgingen afgesloten voor auto’s die moeten parkeren langs de Markeloseweg. Om 17.00 uur gaat de baan weer dicht om te kunnen worden geprepareerd voor de avond. Dan is er tussen 19.00 uur en 22.00 uur de mogelijkheid om te schaatsen. Hieronder een fotoreportage van de middagsessie. Op onze Facebooksite staat ook een filmpje.

 

Gerelateerde berichten

  • De Goorse ijsbaan in het schemerdonker…18 december 2016 De Goorse ijsbaan in het schemerdonker… De redactie ontving een paar prachtige prenten van de Goorse ijsbaan 't Slag op het moment dat de duister invalt rond half vijf 's middags. De foto's zijn gemaakt, gewoon met smartphones, […]
  • Het waren twee mooie dagen…14 februari 2021 Het waren twee mooie dagen… En toen steeg het kwik en is het na een enerverend weekend weer gedaan met de ijspret in het Goorse. Er is volop geschaatst op de diverse vijvers zoals de Kevelhammerhoek en natuurlijk de […]
  • IJsbaan morgen open voor kinderen tot en met 15 jaar12 februari 2021 IJsbaan morgen open voor kinderen tot en met 15 jaar IJsbaan ’t Slag in Goor gaat morgen open voor kinderen tot en met 15 jaar. In het kader van het Coronavirus en de geringe ijsdikte gelden er strenge eisen. De jongste kinderen mogen met 1 […]
  • Geen ijspret in Goor25 januari 2019 Geen ijspret in Goor De vele vrijwilligers van de Goorse IJsclub hebben er alles aan gedaan maar moeder natuur bepaalt en zij had voor de afgelopen nacht weer niet zoveel vorst in petto dan was gehoopt. […]
  • Goorse ijsvloer mist nog 2,5 centimeter22 januari 2019 Goorse ijsvloer mist nog 2,5 centimeter Er kan vandaag en morgen nog niet geschaatst worden op IJsbaan 't Slag in Goor. Een meting van het ijs leerde dat er op dit moment 4,5 centimeter ligt waar 7 centimeter vereist is. Er zal […]