William Krien clubkampioen Olympia

William Krien is de nieuwe clubkampioen van tafeltennisvereniging Olympia. Hij won in de finale in vier games van Tom Broek die de afgelopen drie jaar de titel opeiste. Krien klopte, met moeite, in de halve finale good old Joop van Sermond, Broek bereikte de finale door Wilko Busschers te kloppen. In de strijd om plek drie en vier won van Sermond van Busschers.

vlnr: Joop van Sermond, William Krien, Tom Broek en Wilko Busschers

Gerelateerde berichten

  • William Krien clubkampioen Olympia21 januari 2019 William Krien clubkampioen Olympia William Krien is de nieuwe clubkampioen van tafeltennisvereniging Olympia. Hij stond tijdens de onderlinge kampioenschappen uiteindelijk in de finale tegen Willem Veenendaal die in de […]
  • Johan Truschel clubkampioen Olympia24 januari 2018 Johan Truschel clubkampioen Olympia Johan Truschel is de nieuwe clubkampioen van tafeltennisvereniging Olympia. De in Diepenheim woonachtige Gorenaar, won in de finale van Wilko Busschers in drie games (12-10, 11-9 en 11-6). […]
  • Tafeltennissers Olympia bijna kampioen27 maart 2017 Tafeltennissers Olympia bijna kampioen De tafeltennissers van het Goorse Olympia zijn op een haar na kampioen in de tweede klasse. Tegen het Enschedese Entac 4 werd de maximale score behaald en dus met 10-0 gewonnen door het […]
  • Olympia heeft nog twee punten nodig voor titel3 april 2017 Olympia heeft nog twee punten nodig voor titel De tafeltennissers van Olympia zijn nog twee punten verwijderd van het kampioenschap in de tweede klasse H van de afdeling Oost. De Goorse ploeg won zelf met 8-2 van Borne en zag […]
  • Tafeltennissers Olympia kampioen25 april 2016 Tafeltennissers Olympia kampioen De tafeltennissers van Olympia zijn kampioen geworden in de 2e klasse. Het trio Tom Broek, Wilko Busschers en Johan Truschel wonnen in de laatste en beslissende wedstrijd met ruime cijfers […]