Hissink roept op tot steun in raadsvergadering

Gorenaar Bart Hissink hoopt op veel medestanders vanavond tijdens de raadsvergadering van de gemeente Hof van Twente, vanavond in het Goorse gemeentehuis. Daarin komt de raadsbrief aan de orde die gaat om het legaliseren van cannabis voor medicinaal gebruik. De raad wil dat mogelijk maken maar de burgemeester niet omdat ze daarmee de wet moet overtreden. Hissink, die lijdt aan NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel) na een zwaar rally-ongeval, zal ook gebruik maken van het spreekrecht voor burgers en zal dan uit gaan leggen hoe het is om te moeten leven met hersenletsel. De raadsvergadering begint vanavond om 19.30 uur.

Gerelateerde berichten

  • Bart Hissink vecht nu voor lokaal gebruik Cannabis21 september 2016 Bart Hissink vecht nu voor lokaal gebruik Cannabis Hij is bezig aan een eeuwig durende strijd om het telen en het gebruik van Cannabis uit de illegaliteit te halen en nu probeert hij de politiek in zijn eigen gemeente te overtuigen. […]
  • Medicinale cannabis later in de raad24 januari 2017 Medicinale cannabis later in de raad De discussie die de raad wil voeren over de legalisatie van medicinale cannabis, zal worden gevoerd in de volgende gemeenteraadsvergadering op 14 februari aanstaande. Gisteren sprak […]
  • Hissink start met Social Club Cannabis26 april 2017 Hissink start met Social Club Cannabis Bart Hissink gaat starten met een zogenoemde Social Club waarin gebruikers van cannabis en ge├»nteresseerden in het gebruik en de teelt van wiet maandelijks bij elkaar komen. De Goorse […]
  • Goor verdeeld over Cannabisteelt7 oktober 2016 Goor verdeeld over Cannabisteelt De gemeente Hof van Twente wil Gorenaar Bart Hissink steunen in zijn strijd om de teelt van cannabis voor medicinaal gebruik te legaliseren. Hissink hoopt uiteindelijk dat wietteelt […]
  • Wethouder naar landelijke adviescommissie wietteelt9 mei 2018 Wethouder naar landelijke adviescommissie wietteelt Wethouder Pieter van Zwanenburg heeft zich gemeld bij de landelijke adviescommissie wietteelt om in het onderzoek naar legalisering van cannabis ook de medicinale wietteelt mee te nemen. […]