Oald Goor herleeft in het stadshart

Goedkeurende blikken van voorbijgangers die ge├»nteresseerd blijven staan en kijken naar- en praten over de grote foto’s uit Goors historie in de Grotestraat tegenover Bar Bistro d’Olde Smidse. Het achterste gedeelte is op initiatief van de Goorse Stadsraad en in samenwerking met de Lidl-supermarkt en de stichting Historisch Goor verfraaid met de beelden uit het verleden van het Twentse Haagje. Dit werd mogelijk toen de Lidl besloot uit te breiden. Ook die verbouwing is bijna gereed.

Gerelateerde berichten

  • Centrum afgesloten tijdens verbouwing Lidl14 december 2016 Centrum afgesloten tijdens verbouwing Lidl Het Goorse centrum wordt komende maandag vanaf de ABN Amro-bank afgesloten voor inkomend verkeer. Dit in verband met de uitbreiding van de Lidl-supermarkt. Daardoor is de Grotestraat in […]
  • Goors historie in etalage Lidl18 november 2016 Goors historie in etalage Lidl De etalage in het voormalige Shoebypand kan worden ingericht als expositieruimte. De winkel wordt onderdeel van de Lidl-supermarkt en ondernemers vreesden aanvankelijk dat er een blinde […]
  • Oald Goor: De kinderoptocht uit lang vervlogen tijden…22 mei 2022 Oald Goor: De kinderoptocht uit lang vervlogen tijden… Over een kleine vijf weken is het weer zover. Dan trekt de Kinderoptocht op zaterdagmiddag weer door het centrum met fraaie creaties van de Goorse basisschoolkinderen. In de rubriek Oald […]
  • Oald Goor: Grotestraat 193210 april 2022 Oald Goor: Grotestraat 1932 Het is een vaste rubriek waar we eens in de zoveel tijd heerlijk op kunnen teruggrijpen: Oald Goor. Vandaag staat een prent uit het stadshart centraal uit 1932. Waar de BIZ heden ten dage […]
  • Oald Goor: van landbouw tot Lidl…5 september 2021 Oald Goor: van landbouw tot Lidl… In de categorie Oald Goor gaan we aangezicht laten zien zoals het nu niet meer voor te stellen is. De sloop van het 'oude' Rabobankgebouw is inmiddels begonnen en daarmee gaat dan gebouw […]