Oald Goor herleeft in het stadshart

Goedkeurende blikken van voorbijgangers die geïnteresseerd blijven staan en kijken naar- en praten over de grote foto’s uit Goors historie in de Grotestraat tegenover Bar Bistro d’Olde Smidse. Het achterste gedeelte is op initiatief van de Goorse Stadsraad en in samenwerking met de Lidl-supermarkt en de stichting Historisch Goor verfraaid met de beelden uit het verleden van het Twentse Haagje. Dit werd mogelijk toen de Lidl besloot uit te breiden. Ook die verbouwing is bijna gereed.

Gerelateerde berichten

  • Goors historie in etalage Lidl18 november 2016 Goors historie in etalage Lidl De etalage in het voormalige Shoebypand kan worden ingericht als expositieruimte. De winkel wordt onderdeel van de Lidl-supermarkt en ondernemers vreesden aanvankelijk dat er een blinde […]
  • Centrum afgesloten tijdens verbouwing Lidl14 december 2016 Centrum afgesloten tijdens verbouwing Lidl Het Goorse centrum wordt komende maandag vanaf de ABN Amro-bank afgesloten voor inkomend verkeer. Dit in verband met de uitbreiding van de Lidl-supermarkt. Daardoor is de Grotestraat in […]
  • De Scherpenzeelseweg en de Peppeldiek…3 oktober 2015 De Scherpenzeelseweg en de Peppeldiek… Een bijzondere prent van de stichting Historisch Goor van de Scherpenzeelseweg in het jaar 1958. Een volstrekt ander straatbeeld dan bijna zestig jaar later nu een deel van de wijk De Whee […]
  • Goor wat verander je snel…21 juli 2015 Goor wat verander je snel… Dat Goor de laatste jaren enorm aan uiterlijke veranderingen onderhevig was wordt heel duidelijk op een filmpje dat door RTV Oost op een speciale website en app onder de titel 'Mooi […]
  • Van boekhandel tot wereldwinkel…14 oktober 2015 Van boekhandel tot wereldwinkel… De Goorse Wereldwinkel vierde afgelopen zaterdag alweer de 27e verjaardag. De fairtradewinkel kwam in het Goorse centrum in 1988 op initiatief van Toos van den Broek in een pand met grote […]