Oald Goor herleeft in het stadshart

Goedkeurende blikken van voorbijgangers die ge├»nteresseerd blijven staan en kijken naar- en praten over de grote foto’s uit Goors historie in de Grotestraat tegenover Bar Bistro d’Olde Smidse. Het achterste gedeelte is op initiatief van de Goorse Stadsraad en in samenwerking met de Lidl-supermarkt en de stichting Historisch Goor verfraaid met de beelden uit het verleden van het Twentse Haagje. Dit werd mogelijk toen de Lidl besloot uit te breiden. Ook die verbouwing is bijna gereed.

Gerelateerde berichten

  • Centrum afgesloten tijdens verbouwing Lidl14 december 2016 Centrum afgesloten tijdens verbouwing Lidl Het Goorse centrum wordt komende maandag vanaf de ABN Amro-bank afgesloten voor inkomend verkeer. Dit in verband met de uitbreiding van de Lidl-supermarkt. Daardoor is de Grotestraat in […]
  • Goors historie in etalage Lidl18 november 2016 Goors historie in etalage Lidl De etalage in het voormalige Shoebypand kan worden ingericht als expositieruimte. De winkel wordt onderdeel van de Lidl-supermarkt en ondernemers vreesden aanvankelijk dat er een blinde […]
  • Oald Goor: van landbouw tot Lidl…5 september 2021 Oald Goor: van landbouw tot Lidl… In de categorie Oald Goor gaan we aangezicht laten zien zoals het nu niet meer voor te stellen is. De sloop van het 'oude' Rabobankgebouw is inmiddels begonnen en daarmee gaat dan gebouw […]
  • Oald Goor: Synagoge in de Schoolstraat30 mei 2021 Oald Goor: Synagoge in de Schoolstraat Aan het begin van de vorige eeuw had Goor nog een synagoge rondom het stadshart. Op een van die bijzondere kiekjes in het rijke archief van Oald Goor prijkt dit religieuze huis. Deze kiek […]
  • Goor weer kapsalon rijker13 januari 2021 Goor weer kapsalon rijker We kunnen er vanwege de Corona-maatregelen nu niks mee maar net na de strenge lockdown zou het direct goed van pas komen. Goor krijgt er een kapsalon bij. In de Grotestraat gaat, wanneer […]