GFC speelt gelijk tegen HSC ’21 2

Een verdienstelijk gelijkspel voor GFC dinsdagavond in Haaksbergen. Daar eindigde een oefenwedstrijd tegen het tweede elftal van HSC ’21 dat uitkomt in de reserve hoofdklasse,  in 2-2. Voor de rood zwarten scoorde aanvaller Tim Wassink twee keer. Het was de eerste keer dat de ploeg van trainer Romano Lammertink na de winterstop in wedstrijdverband in actie kwam. Komende zondag is het eerste conpetitieduel voor GFC in de vierde klasse B, thuis tegen LSV uit Lonneker.

Gerelateerde berichten

  • GFC oefent tegen topklasser HSC6 oktober 2014 GFC oefent tegen topklasser HSC GFC speelt morgenavond een oefenduel tegen HSC '21. Het duel wordt gespeeld in het kader van de 'verjaardag' van de rood-zwarten. De Goorse Football Club erd op 7 oktober van het jaar 1907 […]
  • GFC wint weer en klimt naar boven6 april 2017 GFC wint weer en klimt naar boven GFC heeft vanavond weer uitstekende zaken gedaan in de strijd tegen degradatie uit de vierde klasse B van het zondagamateurvoetbal. De ploeg van trainer Romano Lammertink won vanavond het […]
  • GFC deklasseert Holten: 5-028 oktober 2018 GFC deklasseert Holten: 5-0 Een prima voetballend GFC liet vanmiddag zien waartoe het in staat kan zijn. Hey hoger geklasseerde vv Holten werd in een uitstekende wedstrijd met 5-0 aan de kant gezet. Waar in […]
  • GFC wint overtuigend op bezoek bij LSV4 september 2016 GFC wint overtuigend op bezoek bij LSV Een bliksemstart voor GFC in de vierde klasse B. De ploeg van trainer Romano Lammertink zegevierde vanmiddag op overtuigende wijze over LSV. De gastheer uit Lonneker, vorig jaar een […]
  • GFC heeft geen kind aan DRC: 0-812 oktober 2019 GFC heeft geen kind aan DRC: 0-8 GFC heeft vanmiddag ik de vierde klasse E van het zaterdag-amateurvoetbal met 0-8 gewonnen van DRC 2012 in Almelo. Bij rust was het al 0-5 voor de ploeg van trainer Romano Lammertink. […]