Muziek op schoot voor ouders en kroost

Komende vrijdag start de ‘Muziek op schoot’ weer bij de muziekschool. Deze cursus bestaat uit 8 lessen speciaal voor ouders, grootouders en jonge kinderen. Er zijn twee leeftijdscategoriĂ«n. Van 1,5 tot 2,5 jaar en van 2,5 jaar tot 4 jaar. Er worden door Ingrid Hilarius liedjes en muzikale spelletjes aangeboden die passen bij de leefwereld van het kind. Het kunnen schootliedjes zijn, maar ook liedjes die aansluiten bij de dagelijkse handelingen zoals het aankleden, wassen en het tanden poetsen. De lessen worden gegeven in de balletzaal van De Reggehof in Goor en kosten 80 euro en 50 cent voor het octet bijeenkomsten. In het najaar van 2017 is weer een cursus Muziek op schoot.

 

Gerelateerde berichten

  • Nog enkele plekken Muziek op schoot1 september 2015 Nog enkele plekken Muziek op schoot Er zijn nog enkele plekken beschikbaar voor de nieuwe cursus Muziek op schoot, die komende vrijdag van start gaat in De Reggehof. Deze muzikale cursus, die bestaat uit 8 lessen, is […]
  • Muziek op Schoot weer van start4 oktober 2017 Muziek op Schoot weer van start De populaire cursus Muziek op Schoot is vrijdag weer gestart op de Muziekschool Hof van Twente. Deze cursus, die bestaat uit acht lessen, is speciaal voor (groot)ouders en hun kind. […]
  • Open dag muziekschool en jeugdvoetbal…27 mei 2016 Open dag muziekschool en jeugdvoetbal… De evenementenkalender voor dit weekeinde meldt dat er morgen vooral veel activiteit is op de Goorse voetbalvelden en in De Reggehof. Bij Hector strijden morgen in totaal 75 jeugdteams om […]
  • Ruut-run levert 4300 euro op24 augustus 2015 Ruut-run levert 4300 euro op De stichting 'Elk kind een instrument' kan een aanvang nemen met een startkapitaal van 4300 euro. De marathon die Reggehof-directeur Ruut te Velthuis zaterdag liep werd ondersteund door […]
  • Overwerken voor het goede doel27 maart 2018 Overwerken voor het goede doel Vijf vrijwilligers hebben afgelopen vrijdag 8 uur overgewerkt ten behoeve van de stichting 'Elk kind een instrument’. Zij werkten, samen met Ruut te Velthuis en Mathieu Beunders die de […]