Musicallessen van Belgische Lynn bij de muziekschool

Vanaf komende woensdag, 1 februari, start de cursus ‘Musical’ op de muziekschool Hof van Twente. De lessen worden gegeven door de in Goor woonachtige Belgische Lynn Tackaert (foto), die veel ervaring heeft op dit gebied. De lessen zijn elke woensdagmiddag vanaf 14.30 uur en duren anderhalf uur. Kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar kunnen meedoen en zij leren zingen, dansen en acteren. In vijftien lessen zal gewerkt worden naar een presentatie die op 31 mei wordt gehouden. De kosten bedragen €100,00 per kind. Ook voor jongeren die het leuk vinden om aan musical te doen is er de kans om zich hierin te scholen. Bij voldoende aanmeldingen kan er een groep worden geschoold van 16.00 – 17.30 uur, ook op de woensdagmiddagen. Inschrijven kan via de website van de muziekschool.

Gerelateerde berichten

  • Let’s Try nieuwe cursus muziekschool24 april 2019 Let’s Try nieuwe cursus muziekschool Na de meivakantie begint de Muziekschool Hof van Twente met de nieuwe cursus Let’s Try. In vijf lessen kunnen kinderen daarin kennismaken met het bespelen van een instrument. Speciaal […]
  • The Youth naar halve finales Open Podium Rabotheater8 maart 2017 The Youth naar halve finales Open Podium Rabotheater Dansgroep The Youth van de muziekschool Hof van Twente heeft zich geplaatst voor de halve finales van het prestigieuze Open Podium van het Rabotheater in Hengelo. Met de dans 'The […]
  • Ruut te Velthuis vertrekt bij De Reggehof31 augustus 2017 Ruut te Velthuis vertrekt bij De Reggehof Ruut te Velthuis vertrekt per 1 oktober 2017 bij De Reggehof en de muziekschool Hof van Twente. De 52-jarige Gorenaar gaat in Utrecht de functie van hoofd muziek bekleden bij het Utrechts […]
  • Zoektocht naar Hoftalent weer van start4 november 2014 Zoektocht naar Hoftalent weer van start De jaarlijkse zoektocht naar hét zangtalent van de Hof van Twente gaat weer beginnen. De finale van de zangcontest waar traditioneel veel Goorse deelname is wordt op dinsdag 30 december in […]
  • Proeflesmaand bij muziekschool31 augustus 2016 Proeflesmaand bij muziekschool De muziekschool houdt in de maand september een zogenoemde proeflesmaand om nieuwe Goorse talenten te laten 'ruiken' aan het muzikale leven en diverse instrumenten te proberen. Er kan […]