Musicallessen van Belgische Lynn bij de muziekschool

Vanaf komende woensdag, 1 februari, start de cursus ‘Musical’ op de muziekschool Hof van Twente. De lessen worden gegeven door de in Goor woonachtige Belgische Lynn Tackaert (foto), die veel ervaring heeft op dit gebied. De lessen zijn elke woensdagmiddag vanaf 14.30 uur en duren anderhalf uur. Kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar kunnen meedoen en zij leren zingen, dansen en acteren. In vijftien lessen zal gewerkt worden naar een presentatie die op 31 mei wordt gehouden. De kosten bedragen €100,00 per kind. Ook voor jongeren die het leuk vinden om aan musical te doen is er de kans om zich hierin te scholen. Bij voldoende aanmeldingen kan er een groep worden geschoold van 16.00 – 17.30 uur, ook op de woensdagmiddagen. Inschrijven kan via de website van de muziekschool.

Gerelateerde berichten

  • Muziekschool weer van start met nieuwe cursussen26 augustus 2019 Muziekschool weer van start met nieuwe cursussen De lessen bij Muziekschool Hof van Twente zijn vandaag weer begonnen. Er zijn diverse cursussen in muziek, dans, theater/musical en algemene muzikale vorming. Zo is er een nieuwe cursus […]
  • Kinderkoor Hofkids weer van start24 september 2019 Kinderkoor Hofkids weer van start Het kinderkoor De Hofkids van Muziekschool Hof van Twente is weer begonnen. Kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar repeteren elke donderdag van 16.30 tot 17.15 uur in De […]
  • Cursus Song-writing bij de muziekschool22 september 2019 Cursus Song-writing bij de muziekschool De Muziekschool Hof van Twente start komende woensdag met een nieuwe cursus Songwriting in De Reggehof in Goor. De cursus wordt aangeboden op voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar en voor […]
  • Let’s Try nieuwe cursus muziekschool24 april 2019 Let’s Try nieuwe cursus muziekschool Na de meivakantie begint de Muziekschool Hof van Twente met de nieuwe cursus Let’s Try. In vijf lessen kunnen kinderen daarin kennismaken met het bespelen van een instrument. Speciaal […]
  • The Youth naar halve finales Open Podium Rabotheater8 maart 2017 The Youth naar halve finales Open Podium Rabotheater Dansgroep The Youth van de muziekschool Hof van Twente heeft zich geplaatst voor de halve finales van het prestigieuze Open Podium van het Rabotheater in Hengelo. Met de dans 'The […]