Ferry, Ster XXL en Griet op de Beeck…

Er staat weer voldoende content in de activiteitenkalender voor dit weekeinde. Vanavond is er allereerst het Open Huis van De Waerdenborch waar nieuwe potentiele scholieren een kijkje kunnen nemen en informatie kunnen inwinnen. Vandaag is ook de langverwachte presentatie van de CD van het Goorse gitaaricoon Ferry Limaheluw in De Reggehof. Morgen is het podium van het theater het decor voor ‘Bootleg Sixties-Part Two’ terwijl bij De Ster het jongerenspektakel Ster XXL in de achterzaal ervoor zal zorgen dat het daar nog lang onrustig is. Zondagmiddag is er bij De Reggehof een lezing van de bekende schrijfster Griet op de Beeck terwijl ook de competitie in de derde- en vierde klasse B weer dient te beginnen voor de Goorse voetbalclubs. Het doorgaan van die duels is echter nog onzeker vanwege de weersomstandigheden.

Ferry Limaheluw

Gerelateerde berichten

  • Joost en Martijn, Fresku en Ster XXL…26 januari 2018 Joost en Martijn, Fresku en Ster XXL… De activiteitenkalender voor het weekeinde laat allereerst het Open Huis van De Waerdenborch zien. Alle potentiële nieuwe brugklassers van het volgende schooljaar zijn uitgenodigd om met […]
  • Guzman en Hofdance in De Reggehof29 januari 2016 Guzman en Hofdance in De Reggehof Ook in de laatste week van januari een volle Goorse evenementenagenda. Allereerst is er het Open Huis van de Waerdenbosch voor ouders met kinderen die de overstap naar het voortgezet […]
  • Springtime-festival met bands in alle Goorse kroegen10 maart 2020 Springtime-festival met bands in alle Goorse kroegen Een groots muzikaal evenement is in Goor aanstaande met live muziek in alle Goorse kroegen. Op vrijdagavond 15 mei zullen in de acht café's in Goor bands spelen tijdens een stadsfestival […]
  • Derde editie Goors jongerenfeest Ster XXL22 januari 2017 Derde editie Goors jongerenfeest Ster XXL Het bleek de afgelopen twee jaar een schot in de roos en dus is er ook dit jaar weer een editie van het Goorse jongerenfeest Ster XXL. Komende zaterdag gaan vanaf 22.00 uur de deuren open […]
  • Dave Roelvink slotact op Ster XXL21 januari 2019 Dave Roelvink slotact op Ster XXL De bekende DJ Dave Roelvink is de slotact tijdens de vijfde editie van het dance-event Ster XXL op vrijdag 1 februari in de achterzaal van De Ster. De discjockey is de zoon van de bekende […]