Henk en Els Wolthuis 40 jaar getrouwd

Vandaag is het 40 jaar geleden dat Henk en Els elkaar het ja-woord gaven. Daarom hebben de Boskiekers van Wanyng de jaarlijkse kerstboom omgetoverd tot een schitterende boog. Henk en Els, van harte gefeliciteerd namens de Boskiekers.

Gerelateerde berichten

  • Hector moet na rust buigen voor Glanerbrug1 november 2009 Hector moet na rust buigen voor Glanerbrug SV Hector is er niet in geslaagd om te stunten tegen koploper Glanerbrug. De Goorse groen-witten boden in het eerste bedrijf aardig partij en hadden recht op meer. Bij een 1-0 achterstand […]
  • Auto bekrast op Weversplein27 mei 2011 Auto bekrast op Weversplein Onbekenden hebben gisteren donderdagmiddag een grijze Peugeot 307 bekrast die aan het Weversplein geparkeerd stond. Het voorval heeft tussen 16:00 en 16:40 plaatsgevonden. De politie is op […]
  • Vier personen gewond bij ernstig ongeval Meenweg30 juni 2022 Vier personen gewond bij ernstig ongeval Meenweg Op de kruising Twikkelerweg met de Meenweg in Markelo zijn vanochtend twee auto's op elkaar gebotst. Daarbij raakte vier personen gewond, waarvan er twee met spoed zijn overgebracht naar […]
  • Verdwaalde hond naar dierenhotel19 mei 2011 Verdwaalde hond naar dierenhotel Deze hond is gisteravond gevonden door Mirjam Evertzen. Zij mailde dat┬áhet teefje sinds┬áhet eind van de woensdagmiddag achter op de Whee rondgelopen. De hond heeft geen chip en is door de […]
  • Pax Picknick voor gastkinderen24 juli 2010 Pax Picknick voor gastkinderen Zaterdag werd de jaarlijkse Pax Picknick voor Twentse gastgezinnen en hun gastkinderen uit Berlijn gehouden bij kinderboerderij Het Kukelnest in Goor. De gastkinderen verblijven drie weken […]