Erik zoekt zijn portemonnee met spaargeld (update)

Een zwarte zaterdag voor een jonge Gorenaar. Erik is vanmiddag zijn zwarte portemonnee met daarin een deel van zijn spaargeld verloren. Op de portemonnee staat reclame van Huiskes-Kokkeler. Deze portemonnees worden ook veelvuldig als sleutel etui gebruikt. Erik is deze kwijtgeraakt op de fietsroute van het centrum naar de Scherpenzeelseweg, hij is daar via de Grotestraat naartoe gefietst. Wie kan helpen Erik`s zaterdag weer goed te maken? Heeft u de portemonnee gevonden of weet u waar die is, neem dan contact op via de mail

Update: Erik heeft zijn portemonnee weer terug.

Gerelateerde berichten

  • Klein katje geniet van gastvrijheid op De Hogenkamp (update)17 april 2017 Klein katje geniet van gastvrijheid op De Hogenkamp (update) Een klein en waarschijnlijk jong katje bezoekt de laatste twee weken dagelijks de woning van Daniël aan De Hogenkamp voor een gratis maaltijd. Dit kan een `hongerige`gewoonte zijn, maar […]
  • Katje Whooly vermist (update)1 april 2017 Katje Whooly vermist (update) Een jong katje, Whooly genaamd, is gisteren zijn dagelijkse wandeling gaan maken, maar helaas niet meer teruggekomen. Het beestje is 9 maanden oud en heeft een wit-grijze vacht. Whooly […]
  • Schildpad aan komen lopen Huygensstraat (Update)13 juli 2015 Schildpad aan komen lopen Huygensstraat (Update) In de Huygensstraat heeft Ronald tijdelijk onderdak verleend aan een schildpad. Het diertje is gisteren aan komen lopen. Mist u uw schildpad, neem dan contact op met Ronald via de […]
  • Cairn Terriër Freek vermist op Herikerberg (Update)30 december 2015 Cairn Terriër Freek vermist op Herikerberg (Update) Tijdens een wandeltocht met haar twee Cairn Terriër`s op de Herikerberg is Monique zojuist één van de hondjes uit het oog verloren. De vrolijke viervoeter luistert naar de naam Freek en […]
  • Tam konijn aan komen lopen in Anjerstraat (Update)31 mei 2015 Tam konijn aan komen lopen in Anjerstraat (Update) Bij Kelly is een tam konijn aan komen lopen. Het diertje, dat een hoog knuffelgehalte heeft, voelt zich erg thuis in het nieuwe onderkomen aan de Anjerstraat. Kelly is via deze weg op zoek […]