Erik zoekt zijn portemonnee met spaargeld (update)

Een zwarte zaterdag voor een jonge Gorenaar. Erik is vanmiddag zijn zwarte portemonnee met daarin een deel van zijn spaargeld verloren. Op de portemonnee staat reclame van Huiskes-Kokkeler. Deze portemonnees worden ook veelvuldig als sleutel etui gebruikt. Erik is deze kwijtgeraakt op de fietsroute van het centrum naar de Scherpenzeelseweg, hij is daar via de Grotestraat naartoe gefietst. Wie kan helpen Erik`s zaterdag weer goed te maken? Heeft u de portemonnee gevonden of weet u waar die is, neem dan contact op via de mail

Update: Erik heeft zijn portemonnee weer terug.

Gerelateerde berichten

  • Stormtroopers bij Apollo’s ruimtereis30 mei 2009 Stormtroopers bij Apollo’s ruimtereis De fans van Star Wars zullen opspringen als ze horen dat de zogenoemde Stormtroopers aanwezig zullen zijn bij Apollo's ruimtereis in de Kösterskoele in Markelo. De futuristische […]
  • Cliënten DAC De Roos maken bijzondere tuintas23 juli 2021 Cliënten DAC De Roos maken bijzondere tuintas De cliënten van Aveleijn Dagactiviteitencentrum (DAC) de Roos uit Goor hebben een tuintas ontwikkeld die vanaf nu verkrijgbaar is. Het is een volle tas met inhoud zoals kaarten, een […]
  • Shovel in de berm bij het Rode Dorp3 november 2011 Shovel in de berm bij het Rode Dorp Het was vanmiddag een koddig gezicht aan de Oude Postweg. Bij het Rode Dorp lag een shovel in de berm én de eigenaar was spoorloos. Vermoedelijk heeft het voertuig, bestuurd door een […]
  • Workel bestormt nationale top10 november 2010 Workel bestormt nationale top Koen Workel is hard op weg om in het spoor te komen van de Goorse biljart-legende Jan Brunnekreef, beter bekend als Jan van de Zon. Workel behoort vanaf nu ook tot de nationale top in de […]
  • Boers strandt in halve finale op WK futsal voor doven14 november 2019 Boers strandt in halve finale op WK futsal voor doven Geen finaleplek voor Tesse Boers op het wereldkampioenschap Futsal voor doven in het Zwitserse Winterthur. De 14-jarige zaalvoetbalster verloor vanmiddag met Oranje in de halve finale met […]