Voetbalwedstrijden afgelast

Twee van de duels die de Goorse voetbalclubs morgen zouden moeten spelen zijn al afgelast. Op sportpark ’t Piepwillem ligt nog teveel sneeuw op het kunstgras waardoor de wedstrijd Twenthe-Wijhe ’92 niet doorgaat. Ook het hoofdveld van GFC, dat tegen LSV zou spelen, is nog onbespeelbaar. Hector zat nog even in de wachtkamer maar vanochtend (zondag) werd duidelijk dat het veld nog steeds niet bespeelbaar is.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Cruciaal duel voor GFC5 maart 2016 Cruciaal duel voor GFC Het lijkt op voorhand een cruciaal duel morgen voor GFC. De rood zwarten gaan, ijs en wederdienende, op bezoek bij Barbaros in Hengelo dat een plaats hoger staat op de ranglijst met zeven […]
  • Eerbeekse Boys-Twenthe 3-2, BSC Unisson-GFC 3-2, LSV-Hector 1-118 september 2016 Eerbeekse Boys-Twenthe 3-2, BSC Unisson-GFC 3-2, LSV-Hector 1-1 De eindstanden van de duels van de Goorse voetbalclubs: 3B: 14.00: uur: Eerbeekse Boys - vv Twenthe 3-2 (doelpunten Twenthe: Jasper Groothuis en Mark Nijland) 4B: 14.00 uur: BSC […]
  • Twenthe-LSV 1-1, Hector-Diepenveen 2-4, Lettele-GFC 0-231 maart 2019 Twenthe-LSV 1-1, Hector-Diepenveen 2-4, Lettele-GFC 0-2 De eindstanden van de Goorse clubs in de derde klasse A- en vierde klasse G van het zondag-amateurvoetbal: 3A 14.00 uur: vv Twenthe - LSV 1-1 (doelpunt Twenthe: Mark Nijland, […]
  • Goorse clubs door sneeuwval niet in actie9 december 2017 Goorse clubs door sneeuwval niet in actie De Goorse clubs in de derde- en vierde klasse B komen morgen niet in actie in competitieverband. De winterse omstandigheden en de slechte staat van de velden heeft ervoor gezorgd dat de […]