Jan en Marietje 50 jaar getrouwd

Jan en Marietje Leferink mogen zich al 50 jaar man en vrouw noemen. Een prestatie was kinderen en kleinkinderen ontzettend trots op zijn. Na 50 jaar zijn ze nog steeds even gek op elkaar en willen ze dit heugelijke feit op feestelijke wijze vieren. De kinderen en kleinkinderen willen jullie alvast via deze weg een hele fijne dag en nog veel geluk samen wensen! Van harte!
pamaleferink

Gerelateerde berichten

  • Belangrijke zege voor TTV Olympia10 maart 2014 Belangrijke zege voor TTV Olympia In de strijd tegen degradatie heeft Olympia uitstekende zaken gedaan. De Goorse equipe won in Twello van Trias. Het werd maar liefst 8-2 in het voordeel van de bezoekers. Tom Broek was met […]
  • femispandoek12 juni 2013 Juf Femi veertig jaar bij de Albatros Groot feest op de Goorse basisschool De Albatros vandaag. Femi Dorneanu is veertig jaar in trouwe dienst als lerares op de katholieke basisschool die net zo lang bestaat als het […]
  • Ook Poelsbeek wordt aangepakt26 oktober 2010 Ook Poelsbeek wordt aangepakt Er zijn plannen om naast de Regge ook de verborgen delen van de Poelsbeek bloot te leggen en meer zichtbaar te maken. Het college van B&W ziet in de aanpak van de beek die in Goor onder […]
  • Patrick van den Berg hoofd opleiding FC Twente Vrouwen29 april 2020 Patrick van den Berg hoofd opleiding FC Twente Vrouwen Patrick van den Berg is vanaf komend voetbalseizoen Hoofd Jeugdopleiding bij de FC Twente Vrouwen. De 41-jarige Gorenaar was al dienst van de vrouwentak van de Enschedese eredivisionist […]
  • houkamp16 augustus 2012 Vrijwilligers voor kinderkamp gezocht Kindvriendelijk Goor is druk op zoek naar vrijwilligers voor het jaarljkse kinderkamp. Ook dit jaar hebben zich weer een paar honderd opgegeven voor het houtdorp op De Hogenkamp. Er zijn […]