GFC en Twenthe verliezen oefenduels

GFC heeft vandaag een oefenwedstrijd in en tegen Almelo met 4-3 verloren. Bij rust was het nog 1-1. Voor GFC scoorden Daan Zweers (foto) en Tim Wassink. De derde goal was een eigen treffer van de thuisploeg, net als GFC uitkomende in de vierde klasse. GFC zou vandaag de competitie hervatten tegen LSV maar die wedstrijd werd afgelast. Ook de competitie-duels van vv Twenthe en Hector gingen vandaag niet door.

Net als GFC speelde ook VV Twenthe een oefenduel. Zij hoefden nog minder ver van huis, want in Hengevelde was WVV ’34 de tegenstander. Tegen het op hetzelfde niveau acterende team nam de Goorse derde klasser al snel een 2-0 voorsprong via twee counters. De geel-groenen kwamen echter nog voor rust terug en trakteerden Twenthe na de thee op nog eens drie tegendoelpunten. Daarmee kwam de eindstand op 5-2.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Goorse clubs door sneeuwval niet in actie9 december 2017 Goorse clubs door sneeuwval niet in actie De Goorse clubs in de derde- en vierde klasse B komen morgen niet in actie in competitieverband. De winterse omstandigheden en de slechte staat van de velden heeft ervoor gezorgd dat de […]
  • Goorse clubs dit weekeinde niet in actie24 januari 2019 Goorse clubs dit weekeinde niet in actie De eerste elftallen van Twenthe, GFC en Hector komen dit weekeinde niet in actie. De KNVB heeft alle wedstrijden van de amateurclubs in het district Oost vanwege het winterse weer […]
  • Voetbalwedstrijden afgelast29 januari 2017 Voetbalwedstrijden afgelast Twee van de duels die de Goorse voetbalclubs morgen zouden moeten spelen zijn al afgelast. Op sportpark 't Piepwillem ligt nog teveel sneeuw op het kunstgras waardoor de wedstrijd […]
  • Losser-Twenthe 2-6, GFC-Hector afgelast9 december 2018 Losser-Twenthe 2-6, GFC-Hector afgelast De eindstand van het duel in de derde klasse A: 3A 14.00 uur: KVV Losser - vv Twenthe¬† 2-6 (doelpunten Twenthe: Mark Nijland, Koen Morsink, Jeffrey Asbroek, Stein Jeurlink, Wouter […]