GFC en Twenthe verliezen oefenduels

GFC heeft vandaag een oefenwedstrijd in en tegen Almelo met 4-3 verloren. Bij rust was het nog 1-1. Voor GFC scoorden Daan Zweers (foto) en Tim Wassink. De derde goal was een eigen treffer van de thuisploeg, net als GFC uitkomende in de vierde klasse. GFC zou vandaag de competitie hervatten tegen LSV maar die wedstrijd werd afgelast. Ook de competitie-duels van vv Twenthe en Hector gingen vandaag niet door.

Net als GFC speelde ook VV Twenthe een oefenduel. Zij hoefden nog minder ver van huis, want in Hengevelde was WVV ’34 de tegenstander. Tegen het op hetzelfde niveau acterende team nam de Goorse derde klasser al snel een 2-0 voorsprong via twee counters. De geel-groenen kwamen echter nog voor rust terug en trakteerden Twenthe na de thee op nog eens drie tegendoelpunten. Daarmee kwam de eindstand op 5-2.