Eeftink weg als trainer van Berkum

Frank Eeftink stopt na dit voetbalseizoen als trainer van het tweede elftal van Berkum. De Goorse oefenmeester wil als coach hogerop wil en hoopt een eerste elftal onder zijn hoede te kunnen nemen. “Die ambitie had ik al toen ik in 2015 bij Berkum 2 kwam, maar het beviel daar zo goed dat ik er daarna nóg een jaar ben gebleven. Maar het blijft toch mijn wens om een eerste selectie te gaan trainen,” aldus Eeftink op de website van de Zwolse club.

De in Almelo woonachtige Gorenaar deed het goed bij Berkum 2 waarmee hij in het afgelopen seizoen vierde werd in de Hoofdklasse A voor reserveteams. Daarin staat hij nu zesde. Eeftink, oud speler van sv Hector, trainde eerder het tweede elftal van SVZW waar hij ook een jaar assistent was van de toenmalige hoofdtrainer Paul Krabbe.

Gerelateerde berichten

  • Frank Eeftink nieuwe trainer Berkum 214 september 2015 Frank Eeftink nieuwe trainer Berkum 2 Frank Eeftink wordt per direct trainer van het tweede elftal van VV Berkum. De 28-jarige Gorenaar was de afgelopen twee seizoenen coach van het tweede team van hoofdklasser SVZW in […]
  • Rob Kemper nieuwe trainer GFC 215 april 2016 Rob Kemper nieuwe trainer GFC 2 Rob Kemper is de nieuwe trainer van het tweede elftal van GFC. De 32-jarige Gorenaar volgt met ingang van het nieuwe voetbalseizoen Ronnie Boers op die de nieuwe trainer-coach wordt van […]
  • Dijkstra weg bij Hector8 november 2019 Dijkstra weg bij Hector Mark Dijkstra stopt aan het einde van dit seizoen als trainer van SV Hector. De oefenmeester uit Almelo heeft er dan zeven jaar opzitten op 't Doesgoor en is daarmee de langstzittende […]
  • Michiel Mensink naar Avanti Wilskracht27 november 2017 Michiel Mensink naar Avanti Wilskracht Michiel Mensink is volgend jaar de hoofdtrainer van Avanti Wilskracht in Glanerbrug. De huidige oefenmeester van vv Twenthe gaf eerder aan na 4 seizoenen de Goorse derdeklasser te gaan […]
  • Voetbaltrainer Mark Bolink keert terug naar Goor en tekent bij Vasse11 december 2015 Voetbaltrainer Mark Bolink keert terug naar Goor en tekent bij Vasse Tussen het inpakken van de verhuisdozen kwam hij deze week ook nog tot overeenstemming met voetbalclub Vasse. Mark Bolink is volgend jaar de trainer van de zondagvierdeklasser uit het […]