Zilver voor Stolmeijer tijdens NJK zwemmen

Mathilde Stolmeijer heeft in het afgelopen weekeinde zilver gehaald met de estafetteploeg van De Dinkel op de 200 meter vrije slag tijdens het Nederlands Jeugdkampioenschap zwemmen in Eindhoven. De Goorse werd daar individueel 7e op de 100 meter rugslag en 11e op de 200 meter rugslag. Ook Gorenaar Koen Brummelaar liet zien in uitstekende vorm te zijn. hij bereikte vier keer de finale in het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion. Brummelaar werd vijfde op de 200 meter vlinderslag, 6e op de 1500 meter vrije slag, 7e op de 400 meter vrije slag en 8e op de 200 meter rugslag. Op al deze afstanden verbrak hij zijn persoonlijke records.

Mathilde Stolmeijer

Gerelateerde berichten

  • Goud en brons voor Stolmeijer op NK20 juni 2016 Goud en brons voor Stolmeijer op NK Mathilde Stolmeijer heeft op het NJJK zwemmen in Dordrecht een een gouden en twee bronzen medailles gepakt. De 14-jarige Goorse won met de estasfetteploeg van De Dinkel uit Denekamp goud […]
  • NK-zilver voor Quinten ten Dam28 september 2015 NK-zilver voor Quinten ten Dam De 11 jarige Quinten ten Dam heeft gisteren zilver behaald op de Nederlandse Kampioenschappen zwemmen in Eindhoven. Het Goorse talent is onderdeel van de estafetteploeg van ZPC De Hof die […]
  • Geen Goorse medailles op ONK zwemmen10 november 2014 Geen Goorse medailles op ONK zwemmen Geen eremetaal voor Goor dit weekeinde op het ONK kortebaan in Tilburg. De damesestafetteploeg van ZPC De Hof met de Goorse zwemsters Kimberley Kranenberg en Sietske Veldkamp zwommen de […]
  • Elisa Haverkate pakt twee Overijsselse zwemtitels9 januari 2017 Elisa Haverkate pakt twee Overijsselse zwemtitels Het Goorse zwemtalent Elisa Haverkate is dit weekeinde op twee afstanden Overijssels Kampioen geworden in haar leeftijdsklasse. Het 14-jarige toptalent zegevierde tijdens de […]
  • Kwintet Goorse jeugdwaterpoloĆ«rs derde op NK5 juni 2018 Kwintet Goorse jeugdwaterpoloĆ«rs derde op NK Het waterpoloteam voor jeugd onder 13 jaar van ZPB De Hof is dit weekeinde derde geworden op het Nederlands Kampioenschap in Zaandam. De ploeg met de Goorse inbreng van Sebas Jimenez, […]