Veenstra winnaar darttoernooi Twenthe

Robin Veenstra heeft in het afgelopen weekeinde het darttoernooi van vv Twenthe op zijn naam geschreven. In een spannende finale wist hij met 4-3 te winnen van Frank Kloosterman. Deze had bij een stand van 1-3 pijlen voor de wedstrijd maar wist de dubbel niet te raken. Veenstra kon daardoor terugkomen tot 3-3 en in de allesbeslissende 7e leg checkte hij dubbel 8 om zodoende de titel binnen te slepen. Er deden ‘zo’n 40 darters mee. Bij de C en B-jeugd won Luuk Freriksen. Bij de E en D-jeugd zegevierde Wout Vehof.

Robin Veenstra (l) en Frank Kloosterman (r)

Gerelateerde berichten

  • Klaasen uitgeschakeld in World Matchplay24 juli 2018 Klaasen uitgeschakeld in World Matchplay Jelle Klaasen is gisteravond in de eerste ronde van het zogenoemde World Matchplay uitgeschakeld. De Goorse topdarter was kansloos tegen de Engelsman Peter Wright die met 10-5 zegevierde. […]
  • EK Darts voorbij voor Jelle Klaasen28 oktober 2017 EK Darts voorbij voor Jelle Klaasen Jelle Klaasen is uitgeschakeld op het Europees Kampioenschap Darts. In het Belgische Hasselt verloor de Goorse topdarter van de Australiër Kyle Anderson. Het werd uiteindelijk 6-10 in […]
  • Sterk optreden Klaasen bij UK Open8 maart 2020 Sterk optreden Klaasen bij UK Open Jelle Klaasen is zondag in de kwartfinale van de UK Open gestrand. De Goorse darter moest daarin zijn meerdere erkennen in Daryl Gurney, de nummer acht van de wereldranglijst. Pas in de […]
  • Klaasen stunt in European Darts Trophy14 oktober 2018 Klaasen stunt in European Darts Trophy De Goorse darter Jelle Klaasen heeft in Duitsland voor een grote verrassing gezorgd door  de nummer twee van de wereld Peter Wright te verslaan. In Göttingen won hij tijdens de European […]
  • Volgend seizoen twee dartteams Buddy’s in de eredivisie19 april 2016 Volgend seizoen twee dartteams Buddy’s in de eredivisie Goor is volgend seizoen optimaal vertegenwoordigd in de eredivisie van de dartbond DVO. Gisteravond werd het zogenoemde Buddy's 99 kampioen van de eerste divisie A door een 6-3 overwinning […]