Veenstra winnaar darttoernooi Twenthe

Robin Veenstra heeft in het afgelopen weekeinde het darttoernooi van vv Twenthe op zijn naam geschreven. In een spannende finale wist hij met 4-3 te winnen van Frank Kloosterman. Deze had bij een stand van 1-3 pijlen voor de wedstrijd maar wist de dubbel niet te raken. Veenstra kon daardoor terugkomen tot 3-3 en in de allesbeslissende 7e leg checkte hij dubbel 8 om zodoende de titel binnen te slepen. Er deden ‘zo’n 40 darters mee. Bij de C en B-jeugd won Luuk Freriksen. Bij de E en D-jeugd zegevierde Wout Vehof.

Robin Veenstra (l) en Frank Kloosterman (r)

Gerelateerde berichten

  • Meiden talententoernooi op ’t Piepwillem3 juli 2021 Meiden talententoernooi op ’t Piepwillem Op de velden van vv Twenthe wordt morgen een meiden talententoernooi gehouden in de leeftijdscategorieën onder 14 en onder 16 jaar. Dit toernooi wordt georganiseerd door Talententeam […]
  • Goorse dart-competitie in de maak22 augustus 2020 Goorse dart-competitie in de maak Er komt, als het aan de initiatiefnemers ligt, op korte termijn een Goorse dart-competitie. Goor kent veel dart-teams die normaliter de wedstrijden spelen bij de DVO ( Dart Vereniging […]
  • Dynamiek op het veld van Twenthe24 mei 2020 Dynamiek op het veld van Twenthe De zaal is nog gesloten en dus moeten de handbalsters van Dynamiek naar buiten om te sporten. Twenthe Goor heeft de poorten voor haar zustervereniging geopend, waardoor de handbaltalenten […]
  • Het zal je kind maar wezen22 maart 2020 Het zal je kind maar wezen Goor wordt dezer dagen overspoeld door berichten van weldoeners en acties om het corona-virus het hoofd te bieden, maar er is ook nog altijd een groepering die blijkbaar nog geen notie […]
  • Sterk optreden Klaasen bij UK Open8 maart 2020 Sterk optreden Klaasen bij UK Open Jelle Klaasen is zondag in de kwartfinale van de UK Open gestrand. De Goorse darter moest daarin zijn meerdere erkennen in Daryl Gurney, de nummer acht van de wereldranglijst. Pas in de […]