Olympia begint met tienklapper

De tafeltennisheren van Olympia hebben tijdens hun eerste duel meteen de intenties duidelijk gemaakt in de tweede klasse. Na de degradatie in de afgelopen maanden moet de Goorse equipe zo snel als mogelijk terugkeren naar de eerste klasse. Het eerste slachtoffer van de dadendrang van Olympia was het Enschedese Entac. De ploeg werd met maar liefst 10-0 naar huis gestuurd. Door de klinkende zege gaat Olympia alleen aan kop.

Gerelateerde berichten

  • Olympia boekt opnieuw overtuigende zege6 februari 2017 Olympia boekt opnieuw overtuigende zege De tafeltennisheren van Olympia hebben ook hun tweede duel overtuigend gewonnen. In Enschede werden de studenten van Thibats 2 met 7-3 verslagen. Door de overtuigende zege heeft Olympia de […]
  • TTV Olympia wint met klinkende cijfers10 februari 2015 TTV Olympia wint met klinkende cijfers Olympia heeft haar titelaspiraties in de tweede klasse meteen onderstreept met een overtuigende overwinning. In Enschede werd DTS 4 met klinkende cijfers aan de kant gezet. Met 10-0 werd […]
  • Olympia blijft aan kop na gelijkspel20 november 2018 Olympia blijft aan kop na gelijkspel Een gelijkspel voor Olympia 1 in de eerste klasse C. In de topper tegen Vitesse bleven beide ploegen steken op 5-5. Door de puntendeling blijft Olympia nog wel aan kop met één punt […]
  • Kampioensswitch bij Olympia17 april 2019 Kampioensswitch bij Olympia Olympia kan de titel vergeten in de eerste klasse bij het tafeltennissen. Door een 7-3 nederlaag tegen DTS 2 is het kampioenschap uit zicht. In Enschede kon de Goorse equipe haar […]
  • Maximale score voor Olympia5 februari 2018 Maximale score voor Olympia De tafeltennissers van Olympia 1 hebben in de uitwedstrijd tegen promovendus Quick '20 1 een maximale overwinning behaald. Met Joop Poelwijk als invaller voor de geblesseerde Wilko […]