Nu ook badmintontoernooi voor scholieren

Er komt een badmintontoernooi voor Goorse basisschoolleerlingen uit de groepen 6, 7 en 8. Het toernooi wordt georganiseerd door BC Union en wordt gehouden op woensdag 22 februari, midden in de voorjaarsvakantie tussen 09.00 uur en 13.00 uur. Er wordt, in sporthal De Mossendam, gespeeld in tweetallen wie dus mee wil doen kan zich, als duo, opgeven door het formulier in te vullen dat vinden is via deze LINK. Opgeven kan voor 8 februari.Voor rackets en shuttles zorgt BC Union. Naast het toernooi zijn er ook demonstraties van top-jeugdspelers.

BC Union organiseerde onlangs een training voor leerlingen van De Albatros

Gerelateerde berichten

  • Maak kennis met badminton11 september 2022 Maak kennis met badminton De vakantie is voorbij, ook voor de badmintonners. Vanaf de eerste week van oktober is het voor jong en oud weer mogelijk om kennis te maken met de sport. Je start in een groepje, waarbij […]
  • Badmintoncursus bij BC Union27 september 2021 Badmintoncursus bij BC Union Samen met de landelijke badmintonbond houdt het Goorse BC Union een actie om mensen te leren badmintonnen. Vanaf maandag 4 oktober is het mogelijk om voor €25 een 10-daagse cursus volgen. […]
  • Wiekslag winnaar scholenbadminton-toernooi19 februari 2020 Wiekslag winnaar scholenbadminton-toernooi De Wiekslagschool is de over all-winnaar geworden van het scholenbadminton-toernooi van BC Union in sporthal De Mossendam. Daar waren vandaag in totaal 54 deelnemers en dat was iets […]
  • Shuttlekanon bij BC Union22 september 2018 Shuttlekanon bij BC Union Komende maandag (24 september) vindt bij de Goorse Badminton Club Union een demonstratie plaats van een shuttlekanon. Het gebruik van een shuttlekanon komt nog niet heel veel voor bij […]
  • Geslaagd familietoernooi BC Union16 april 2018 Geslaagd familietoernooi BC Union De sporthal was gisterochtend bevolkt met 35 basmintonners van BC Union. Die streden om de prijzen tijdens het jaarlijkse familietoernooi van de Goorse badmintonclub. Bij de kinderen onder […]