Aïda Winkelhorst centraal in Portret

De immer openhartige en optimistische Aïda Winkelhorst uit Goor is zondag te gast in Portret.  De 53-jarige plaatsgenoot tekent graag en won in november de tweede prijs in een wedstrijd in het kader van het Bert Haanstra-jaar. De trotse moeder van negen kinderen is ook al meermaals oma. Aïda brengt muziek mee waaraan persoonlijke herinneringen zijn verbonden. De uitzending is zondagmorgen om 11.00 uur en wordt maandagavond om 20.00 uur herhaald. De presentatie is in handen van Linda van Ingen.

Gerelateerde berichten

  • Ad van den Ende in Hofstreek Portret2 juni 2020 Ad van den Ende in Hofstreek Portret Het leven van Ad van den Ende staat komende zondag centraal in het radioprogrammas Portret op Hofstreek FM. wonende in Goor te gast in Portret van Hofstreek FM. Van den Ende, die werkzaam […]
  • Angélique Lamme centraal in Portret26 december 2017 Angélique Lamme centraal in Portret Angélique Lamme (54) is zondag op de laatste dag van dit kalenderjaar te gast bij Hofstreek Portret. Angélique is van huis uit verpleegkundige en inmiddels werkzaam in managementfuncties […]
  • Truus Lantink centraal in Portret5 april 2016 Truus Lantink centraal in Portret Truus Lantink is zondag te gast bij Hofstreek Portret. Lantink is sinds kort voorzitter van de Goorse afdeling van 'Vrouwen van Nu'. De 67-jarige Haaksbergse schildert en reist graag. Ze […]
  • Wiljan van Regteren in Radioportret20 september 2018 Wiljan van Regteren in Radioportret Wiljan van Regteren is komende zondag te gast in 'Portret'. Op Hofstreek FM zal de eigenaar van Wiljan's Wijnhuis vertellen over zijn leven en passie voor wijn. De 63-jarige Gorenaar […]
  • Henk Kwast in Radioportret12 juni 2018 Henk Kwast in Radioportret Komende zondag 17 juni, is Henk Kwast te gast bij Jonneke Adolfsen in het programma Portret van Hofstreek FM. Henk Kwast was mede-oprichter en mede-eigenaar van het bedrijf Bruins en […]