Prins Henri met collegae bij burgemeester Nauta

De Goorse Prins Carnaval, Henri Tijhuis, was vanmiddag met zijn collega-prinsen uit Hengevelde en Bentelo te gast bij burgemeester Nauta. dit om nader kennis te maken en afspraken te maken over het programma rond de sleuteloverdracht op zaterdag 25 februari. Het is, na de opkomst in november, de eerste officiĆ«le plichtpleging van de Prins van CV Sterzo die het in de komende periode drukker gaat krijgen met onder meer bezoeken aan DAC De Roos, de katholieke basisscholen in Goor en het zogenoemde ‘Paal plaatsen’ waarbij bij de woning van Tijhuis een object wordt geplaatst en er een dag feest wordt gevierd. Het carnavalsweekeinde in Goor begint op vrijdag 24 februari. Dan is er een feestavond van CV Sterzo bij De Ster die voor iedereen toegankelijk is.

Hofprins Erik Nagenborg, burgemeester Nauta, Prins Henri Tijhuis en Prins Erwin Rouweler

Gerelateerde berichten

  • Plaagstootjes tijdens sleuteloverdracht25 februari 2017 Plaagstootjes tijdens sleuteloverdracht Een bonte bende vanochtend in het gemeentehuis in Goor. Een grote stoet aan carnavalisten kwam met open wagens en bussen om daar de sleuteloverdracht mee te maken. Ook CV Sterzo was […]
  • Er staat een paard in de gang…17 februari 2017 Er staat een paard in de gang… Groot feest op de katholieke Goorse basisscholen De Albatros en Heeckeren. Daar werd vandaag al op daverende wijze carnaval gevierd. Dat gebeurde op deze dag al omdat de kinderen na […]
  • Nieuwe Hofprins CV Sterzo: Wie zou het zijn?26 november 2021 Nieuwe Hofprins CV Sterzo: Wie zou het zijn? Het is op dit moment nog onzeker of de nieuwe hoogheid van de Goorse carnavalsvereniging CV Sterzo morgenmiddag ten tonele verschijnt in zaal De Ster. Dat is afhankelijk van de […]
  • Geen Goors carnaval komend seizoen14 september 2020 Geen Goors carnaval komend seizoen De Goorse carnavalsvereniging CV Sterzo heeft de activiteiten voor het komende seizoen afgeblazen. Dit in verband met het Corona-virus en de bijbehorende RIVM-maatregelen. Het zou een […]
  • Drukbezochte sleuteloverdracht in het gemeentehuis22 februari 2020 Drukbezochte sleuteloverdracht in het gemeentehuis De carnavalsmuziek schalde al vroeg door de Goorse straten vanochtend. De drie carnavalsverenigingen in de Hof met het Goorse CV Sterzo voorop reed richting het gemeentehuis voor de […]