Prins Henri met collegae bij burgemeester Nauta

De Goorse Prins Carnaval, Henri Tijhuis, was vanmiddag met zijn collega-prinsen uit Hengevelde en Bentelo te gast bij burgemeester Nauta. dit om nader kennis te maken en afspraken te maken over het programma rond de sleuteloverdracht op zaterdag 25 februari. Het is, na de opkomst in november, de eerste officiële plichtpleging van de Prins van CV Sterzo die het in de komende periode drukker gaat krijgen met onder meer bezoeken aan DAC De Roos, de katholieke basisscholen in Goor en het zogenoemde ‘Paal plaatsen’ waarbij bij de woning van Tijhuis een object wordt geplaatst en er een dag feest wordt gevierd. Het carnavalsweekeinde in Goor begint op vrijdag 24 februari. Dan is er een feestavond van CV Sterzo bij De Ster die voor iedereen toegankelijk is.

Hofprins Erik Nagenborg, burgemeester Nauta, Prins Henri Tijhuis en Prins Erwin Rouweler

Gerelateerde berichten

  • Plaagstootjes tijdens sleuteloverdracht25 februari 2017 Plaagstootjes tijdens sleuteloverdracht Een bonte bende vanochtend in het gemeentehuis in Goor. Een grote stoet aan carnavalisten kwam met open wagens en bussen om daar de sleuteloverdracht mee te maken. Ook CV Sterzo was […]
  • Er staat een paard in de gang…17 februari 2017 Er staat een paard in de gang… Groot feest op de katholieke Goorse basisscholen De Albatros en Heeckeren. Daar werd vandaag al op daverende wijze carnaval gevierd. Dat gebeurde op deze dag al omdat de kinderen na […]
  • Ramon Freriksen nieuwe Prins Carnaval van Goor2 december 2017 Ramon Freriksen nieuwe Prins Carnaval van Goor Ramon Freriksen is de nieuwe hoogheid van de Goorse carnavalsvereniging CV Sterzo. Hij werd vanavond, tot ieders verrassing, gepresenteerd tijdens een speciale feestavond in zaal De Ster. […]
  • Feestavond en kindercarnaval bij CV Sterzo6 februari 2018 Feestavond en kindercarnaval bij CV Sterzo De carnavalsweek voor de Goorse carnavalisten van CV Sterzo is gisteren al begonnen met het traditionele bezoek aan de cliënten van DAC De Roos. Onder leiding van Prins Ramon is er ook het […]
  • Wie wordt de nieuwe Hofprins van CV Sterzo?20 november 2018 Wie wordt de nieuwe Hofprins van CV Sterzo? Komende zaterdagavond zal duidelijk worden wie de nieuwe Prins Carnaval van Goor én de Hof van Twente zal gaan worden. Tijdens een spectaculair opkomstfeest in Zaal De Ster zal de negende […]