Hoog bezoek voor jongste Goorse

Ze was de eerste die werd geboren in Goor en bleek ook de eerste in de hele gemeente Hof van Twente te zijn. Rosa Ella Perdon werd op vrijdag 13 januari geboren en dat gebeurde thuis. Ze is is  niet de eerste Goorse baby van 2017. Ook in het Almelose ziekenhuis zijn al enkele Goorse baby’s ter wereld gekomen. Rosa, dochter van Erwin Perdon en Barbara Vrijburg, was wel de eerste die in Goor het levenslicht zag. Voor burgemeester Nauta reden om te komen ‘kroamschudd’n’ en een groot knuffelbeest namens de gemeente aan te bieden.

Gerelateerde berichten

  • Dubbel feest voor Arno Perdon23 juni 2022 Dubbel feest voor Arno Perdon Arno Perdon is vandaag 50 jaar geworden. Dubbel feest dus voor het Rellielid die vandaag Abraham ziet en dat uiteraard gaat vieren in de Tente. Gisteren was het ook al feest met de nodige […]
  • Eddie en Hennie een gouden paar30 december 2021 Eddie en Hennie een gouden paar Het is feest in het appartementencomplex aan de Wheeme in het Goorse centrum. Daar wordt vandaag gevierd dat Eddie en Hennie Perdon exact 50 jaar geleden in het huwelijksbootje stapten. […]
  • Meer baby’s in de Hof tijdens coronaperiode18 november 2021 Meer baby’s in de Hof tijdens coronaperiode In Goor en de overige kernen in de Hof van Twente zijn in de eerste negen maanden van dit jaar meer baby's geboren dan in dezelfde periode vorig jaar. Dat blijkt uit onderzoek van RTV […]
  • Evi meer dan welkom op ’t Reef26 september 2021 Evi meer dan welkom op ’t Reef Nieuw geluk voor Loes en Remi Dijkstra. Zij werden onlangs de trotse ouders van dochter Evi. De buurt is ook blij met dit nieuwe leven en plaatsten voor de woning van het gezinnetje een […]
  • Myron Dijkstra 1000e baby MST17 juli 2021 Myron Dijkstra 1000e baby MST Het krijgen van kinderen is sowieso een bijzondere gebeurtenis maar voor de Goorse ouders Mendy en Sjoerd Dijkstra heeft de bevalling van zoon Myron nog een extra tintje gekregen. De […]