Goorse kunst in hartje Enschede

Twee Goorse kunstenaars zijn vanaf komende zaterdag onderdeel van een bijzondere expositie in het centrum van Enschede. Op de bovenste verdieping van het grote pand waar eerder de V&D was gevestigd is vanaf dat moment een zogenoemde Pop Up-galerie geopend met werken van 25 kunstenaars onder wie de Goorse kunstschilders Patrick van den Burg en Rianne Marris. Van den Burg: “De expositie is er om een aantrekkelijke invulling te geven aan dit leegstaande gedeelte van het pand. Zelf heb ik er negen abstracte werken hangen.” Het toeval wil dat de werken van Marris worden geëxposeerd naast die van van den Burg. De tentoonstelling wordt zaterdag om 14.00 uur feestelijk geopend en is te bezoeken tot en met vrijdag 31 maart.

Patrick van den Burg

 

Gerelateerde berichten

  • Goorse tuinen met kunst en muziek…20 augustus 2017 Goorse tuinen met kunst en muziek… Mooie flora, diverse kunstwerken en fraaie liedjes vanmiddag in drie Goorse tuinen. In het kader van Heerlijck Zicht werden vandaag drie particuliere tuinen in Goor opengesteld voor het […]
  • Goorse zet topvoetballer in Foetushouding7 oktober 2015 Goorse zet topvoetballer in Foetushouding De Goorse fotografe- en kunstenares Patricia van de Camp heeft met haar foto van ex-topvoetballer Orlando Engelaar een bijzondere bijdrage geleverd aan een expositie over de 50 beste […]
  • Goor Collectief organiseert kinderactiviteiten in de vakantie22 juli 2017 Goor Collectief organiseert kinderactiviteiten in de vakantie Ondernemersvereniging Goor Collectief organiseert tijdens de komende drie zaterdagen een aantal zomeractiviteiten voor kinderen die niet op vakantie zijn- of kunnen én voor de jeugd die in […]
  • Windhappers…29 maart 2016 Windhappers… Na mijn column van vorige week, over de windmolen, kwam er een discussie op gang van voor- en tegenstanders. De voorstanders waren nogal kritisch over mijn voorstelling van zaken en waren […]
  • Twee eerste prijzen apollo’s drumfanfare in Enschede8 oktober 2016 Twee eerste prijzen apollo’s drumfanfare in Enschede Een toppprestatie van Apollo’s Drum- en Showfanfare vandaag in Enschede. het korps onder leiding van dirigent Jan Thravalos won twee maal de eerste prijs gewonnen tijdens het Mars- en […]