Nieuwe fietsenstallingen station klaar voor gebruik

De nieuwe fietsenstallingen voor het Goorse treinstation zijn klaar voor gebruik. Spoorbeheerder Prorail heeft de fietsenstallingen voorzien van extra fietsberg-ruimte boven de stallingen die er al waren. Er is met borden aangegeven hoe de fietsen daarin, dubbel-laags, kunnen worden geparkeerd. De mobiele fietsenrekken die tijdens de werkzaamheden op de auto-parkeerplaats naast de fietsenstallingen staan worden binnenkort weggehaald. Aan de tweewielers die daar nu nog zijn neergezet is een kaartje gehangen waarop dat wordt mede gedeeld. De uitbreiding van de stallingen is er gekomen op verzoek van Goorse reizigers én de gemeente Hof van Twente. 

 

Gerelateerde berichten

  • Fietsendief met dubbele buit aangehouden in de trein4 oktober 2015 Fietsendief met dubbele buit aangehouden in de trein Een 19-jarige Gorenaar is vannacht net twaalven aangehouden in de trein van Goor naar Hengelo. De jonge man had geen geldig vervoersbewijs maar wel twee fietsen bij zich. Die had hij […]
  • Geen fiets-kijkdag door Corona23 oktober 2020 Geen fiets-kijkdag door Corona Er worden jaarlijks relatief veel fietsen gestolen vanuit de stalling bij het station in Goor en wie dat overkomt kan naast een aangifte bij de politie, ook bij de gemeente een digitaal […]
  • Weer fiets gestolen bij station28 juli 2018 Weer fiets gestolen bij station Dieven hebben weer toegeslagen bij de fietsenstalling bij het treinstation in Goor.Daar werd afgelopen maandag een tweewieler weggenomen die daar de hele dag stond. De aangever zegt dat […]
  • Fikse vertraging voor treinreizigers naar Hengelo24 november 2016 Fikse vertraging voor treinreizigers naar Hengelo Treinreizigers die vandaag vanuit Goor richting Hengelo moeten (of vice versa) hebben nog de hele dag te kampen met forse vertragingen die op kunnen lopen tot drie kwartier. Er geen […]
  • 29 oktober 2016 Fietsenstalling station wordt uitgebreid ProRail gaat vanaf aanstaande maandag de fietsenstalling op het Goorse station uitbreiden. De uitbreiding is noodzakelijk omdat tijdens piekmomenten onvoldoende capaciteit is. Er worden […]