Nieuwe Lidl met bakkerij geopend

Het is opvallend druk vandaag bij de Goorse vestiging van de Duitse supermarktketen Lidl op het Weversplein. Daar is vandaag de nieuwe brood- en banketafdeling in gebruik genomen. De winkel is daarvoor uitgebreid naar achteren. Links achterin de supermarkt zijn nu verse (luxe) broodjes en andere lekkernijen te verkrijgen. Er is begin november een start gemaakt met de verbouwing. Het voormalige onderkomen van Shoeby’s in de Grotestraat is bij de supermarkt aangetrokken met uitzondering van de laatste centimeters. Die is vrijgehouden voor de plaatsing van de wand waar nu prenten hangen van Goors historie.

Gerelateerde berichten

  • Lidl breidt uit, ondernemers vrezen aangezicht9 november 2016 Lidl breidt uit, ondernemers vrezen aangezicht De Goorse vestiging van Lidl is begonnen met de eerder aangekondigde uitbreiding. Het winkelpand waarin eerder kledingwinkel Shoeby's zat wordt erbij gehuurd door het Duitse […]
  • Centrum afgesloten tijdens verbouwing Lidl14 december 2016 Centrum afgesloten tijdens verbouwing Lidl Het Goorse centrum wordt komende maandag vanaf de ABN Amro-bank afgesloten voor inkomend verkeer. Dit in verband met de uitbreiding van de Lidl-supermarkt. Daardoor is de Grotestraat in […]
  • Lidl deze week gesloten9 juni 2020 Lidl deze week gesloten De Lidl op het Weversplein is deze week tot en met donderdag gesloten. De grote- en meest drukbezochte supermarkt van Goor wordt deze week intern verbouwd. De werkzaamheden nemen tot en […]
  • Plan Lidl Kerkstraat opnieuw op de agenda22 mei 2017 Plan Lidl Kerkstraat opnieuw op de agenda Het plan voor de vestiging van de Lidl-supermarkt in een nieuw winkelcentrum in de Kerkstraat werd eerder afgewezen door de gemeenteraad maar komt nu toch weer op de agenda. […]
  • Jumbo open op 1e Kerstdag23 december 2016 Jumbo open op 1e Kerstdag De strijd om de Goorse klant heeft bij de Goorse supermarkten geleid tot verruiming van de openingstijden tijdens de komende feestdagen. De Jumbo Supermarkt aan de van Kollaan spant de […]