Hector wint van Haaksbergen in oefenduel

Hector heeft donderdagavond een oefenwedstrijd tegen vv Haaksbergen met 2-1 gewonnen. Op het nieuwe kunstgrasveld van sportpark ’t Doesgoor was het bij rust 2-0 voor de manschappen van trainer Mark Dijkstra die een constant overwicht hadden. Het werd 1-0 uit een fraai genomen vrije trap van Christian Jimenez. De 2-0 ontstond uit een goed opgezette aanval die uiteindelijk werd afgerond door Wesley Zwoferink. In een matige tweede helft, waarin veel werd gewisseld, kwam Haaksbergen, een laagvlieger in de vijfde klasse én de ploeg van voormalig FC Twente-speler Michael Dikken, vlak voor tijd op 2-1 door een benutte strafschop. Hector speelt komende zondag de eerste competitiewedstrijd na de winterstop in de vierde klasse B tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht uit Glanerbrug.