Hector wint van Haaksbergen in oefenduel

Hector heeft donderdagavond een oefenwedstrijd tegen vv Haaksbergen met 2-1 gewonnen. Op het nieuwe kunstgrasveld van sportpark ’t Doesgoor was het bij rust 2-0 voor de manschappen van trainer Mark Dijkstra die een constant overwicht hadden. Het werd 1-0 uit een fraai genomen vrije trap van Christian Jimenez. De 2-0 ontstond uit een goed opgezette aanval die uiteindelijk werd afgerond door Wesley Zwoferink. In een matige tweede helft, waarin veel werd gewisseld, kwam Haaksbergen, een laagvlieger in de vijfde klasse √©n de ploeg van voormalig FC Twente-speler Michael Dikken, vlak voor tijd op 2-1 door een benutte strafschop. Hector speelt komende zondag de eerste competitiewedstrijd na de winterstop in de vierde klasse B tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht uit Glanerbrug.

Gerelateerde berichten

  • Collectieve wanprestatie Hector in Glanerbrug11 september 2016 Collectieve wanprestatie Hector in Glanerbrug Een fikse oorwassing voor sv Hector vanmiddag in de uitwedstrijd tegen Avanti Wilskracht. In Glanerbrug ging de ploeg van trainer Mark Dijkstra met maar liefst 8-1 onderuit. Bij rust was […]
  • Hector onderuit tegen titelkandidaat Avanti5 februari 2017 Hector onderuit tegen titelkandidaat Avanti Hector heeft de eerste competitiewedstrijd na de winterstop verloren. Op eigen veld Avanti Wilskracht met 1-4 te sterk. Een geflatteerde uitslag want zeker voor rust was de ploeg van […]
  • Hofderby voor Twenthe, Hector voor derde plek2 april 2016 Hofderby voor Twenthe, Hector voor derde plek Een uiterst interessant voetbalweekeinde voor de Goorse clubs in de vierde klasse B. Voor vv Twenthe wacht de Hofderby in en tegen Markelo. De Tricolores zijn al weken zonder overwinning […]
  • Cruciaal duel voor GFC5 maart 2016 Cruciaal duel voor GFC Het lijkt op voorhand een cruciaal duel morgen voor GFC. De rood zwarten gaan, ijs en wederdienende, op bezoek bij Barbaros in Hengelo dat een plaats hoger staat op de ranglijst met zeven […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]