Manglehorn vertoont Filmhuis Alleman

Filmhuis Alleman heeft dinsdag de deuren weer geopend. De Goorse bios vertoond dan de film Manglehorn uit 2014. De film met Al Pacino vertelt het verhaal van een sleutelmaker, waarbij criminaliteit en liefdesleed de revue zullen passeren. De aanvang van de film is om 20.00 uur. De toegang bedraagt 5 euro.

 

 

Gerelateerde berichten

  • Dubbel programma Filmhuis Alleman16 februari 2017 Dubbel programma Filmhuis Alleman In de schoolvakantie is het altijd een drukke periode voor Filmhuis Alleman. De Goorse bios kent dinsdag dan ook weer een dubbel programma. In de middag kunnen belangstellenden plaatsnemen […]
  • Nieuw seizoen Filmhuis Alleman29 september 2017 Nieuw seizoen Filmhuis Alleman Filmhuis Alleman is ook terug van zomerreces. De Goorse bios start dinsdag met een nieuw seizoen. De primeur is voor La La Land. Een film bekroond met zes Oscars. De aanvang is om 20.00 […]
  • Alleman vertoont La Famille Bélier21 november 2015 Alleman vertoont La Famille Bélier Filmhuis Alleman vertoont deze week de film La Famille Bélier. Deze komedie uit 2014 wordt dinsdag gedraaid in de Goorse bios. De film vertelt het verhaal over Paula. Als zij hoort dat ze […]
  • Florence Foster Jenkins in Alleman9 maart 2017 Florence Foster Jenkins in Alleman Een tragikomedie in Filmhuis Alleman. De Goorse bios vertolkt dinsdag de film Florence Foster Jenkins. De film uit 2016 is vervaardigd na de biografie van Stepen Frears en vertelt het […]
  • Soul Kitchen in Alleman2 november 2017 Soul Kitchen in Alleman Filmhuis Alleman draait dinsdag de film Soul Kitchen. Om 20.00 uur zijn de deuren geopend van de Goorse bios voor de film uit 2009. Kosten bedragen 6 euro.