Jas verwisseld bij De Ster (update)

Sjoerd mist zijn jas sinds een bezoek aan De Ster afgelopen weekend. Er is daar wel een soortgelijke jas blijven hangen. De kans is groot dat er sprake is van een verwisseling. Heeft u per ongeluk de verkeer jas meegenomen, neem dan contact op met Sjoerd. Hij is te bereiken via 06-18542337.

Update: Sjoerd heeft zijn jas weer terug.

 

Gerelateerde berichten

  • Meer stemlokalen en mogelijkheid om per post te stemmen tijdens komende verkiezingen9 november 2020 Meer stemlokalen en mogelijkheid om per post te stemmen tijdens komende verkiezingen Er komen meer stemlokalen tijdens de komende Tweede Kamerverkiezingen in Goor en de overige kernen in de Hof van Twente en er komt ook een mogelijkheid voor ouderen om per post te […]
  • Bult per direct weg bij UD Weerselo19 februari 2011 Bult per direct weg bij UD Weerselo Iwan Bult zit tot de zomer zonder club. De 33-jarige trainer, die komend seizoen bij GFC aan het werk gaat, gaat per direct weg bij UD Weerselo. In overleg met de club heeft de Denekamper […]
  • Petra Staijen ook bij club van vijftig20 mei 2014 Petra Staijen ook bij club van vijftig Wie door de Molenstraat rijdt kan het niet ontgaan, daar is wat te vieren. Petra Staijen ziet Sarah vandaag, dat mag van de familie en vrienden niet onopgemerkt voorbij gaan. Een scala aan […]
  • Corona-compensatie voor clubs8 oktober 2020 Corona-compensatie voor clubs Ze zijn op dit moment niet te benijden. De penningmeesters van de lokale sportverenigingen. De kantines zijn dicht en daarmee is een der belangrijkste levensaders afgesloten. Om de […]
  • Nieuw kunstgrasveld voor einde van het jaar5 oktober 2010 Nieuw kunstgrasveld voor einde van het jaar Het nieuwe openbare kunstgrasveld op het terrein van GFC is nog voor het einde van dit jaar gereed. Dat werd gisteren bekend tijdens de jaarvergadering van de rood-zwarten. De nieuwe […]