Jas verwisseld bij De Ster (update)

Sjoerd mist zijn jas sinds een bezoek aan De Ster afgelopen weekend. Er is daar wel een soortgelijke jas blijven hangen. De kans is groot dat er sprake is van een verwisseling. Heeft u per ongeluk de verkeer jas meegenomen, neem dan contact op met Sjoerd. Hij is te bereiken via 06-18542337.

Update: Sjoerd heeft zijn jas weer terug.

 

Gerelateerde berichten

  • Kat aan komen lopen Laarstraat (update)20 oktober 2014 Kat aan komen lopen Laarstraat (update) Nynke heeft er sinds afgelopen weekend een huisgenoot bij. Bij haar woning aan de Laarstraat is een kat aan komen lopen. Het diertje is in de huiselijke kring opgenomen in afwachting van […]
  • Jas vermist na bezoek café De Ster (Update)22 februari 2014 Jas vermist na bezoek café De Ster (Update) Rico ten Thije is zijn grijze winterjas van het merk Soho kwijtgeraakt na een bezoek aan café De Ster. Rico hoopt dat iemand gisteravond per ongeluk de verkeerde jas heeft meegenomen. […]
  • Vishandel De Graaf mist trapje (update)23 juni 2012 Vishandel De Graaf mist trapje (update) In de categorie vermiste voorwerpen vandaag een bijzonder verzoek: "Vishandel Jaap de Graaf heeft gisteren na de markt in de Herman Heijermanstraat zijn trapje vergeten mee te nemen. Heeft […]
  • Jas vermist bij Café Johnys (Update)18 april 2015 Jas vermist bij Café Johnys (Update) Daan is gisteravond zijn jas kwijtgeraakt bij Café Johnys. Het gaat om een donkerblauwe winterjas met in de binnenzak twee sleutels en papieren voor de voetbal. Heeft u per ongeluk de […]
  • Update: Jassen verwisseld bij De Ster27 november 2011 Update: Jassen verwisseld bij De Ster Jari Veling is vrijdagavond zijn jas kwijtgeraakt bij De Ster in Goor. Waarschijnlijk is zijn jas verwisseld met een bijna identieke jas. Het gaat om een zwarte jas van het merk Jack & […]