Goudwinkel wordt Juweliershuis

De goudwinkel in de Goorse Grotestraat wordt een juweliershuis. De Enschedese ondernemer Sarhadou Goriya zit nu vijf jaar in het centrum van Goor met de inkoop van goud. Dat blijft ook tot de mogelijkheden behoren. Naast de verkoop van juwelen en horloges is er ook de mogelijkheid tot reparatie. Online (via Marktplaats) verhandelt de Enschedeër al enige tijd sieraden. Op dit moment wordt de zaak ingericht en het is de bedoeling dat de zaak in de loop van volgende week de deuren zal openen. Levent Salma wordt het gezicht van het nieuwe Juweliershuis.

Gerelateerde berichten

  • Goud gestolen tijdens inbraak in de Anjerstraat18 maart 2017 Goud gestolen tijdens inbraak in de Anjerstraat Een inbraak vanavond in de Goorse Anjerstraat. Daar werden sieraden en goudwerk gestolen uit een woning tussen 19.00 uur en 20.00 uur. De bewoners waren op het moment van de inbraak niet […]
  • Schoonheidssalon Noemi Beauty naar de Kerkstraat27 augustus 2017 Schoonheidssalon Noemi Beauty naar de Kerkstraat In het bedrijfspand aan de Kerkstraat 22 wordt een schoonheidssalon gevestigd. De Diepenheimse Danique Wolferink verhuist in het komende voorjaar met haar bedrijf Noemi Beauty naar Goor. […]
  • MY66 sluit de deuren18 april 2017 MY66 sluit de deuren Het Goorse sieradenlaber MY66 houdt op te bestaan. Ondernemer Ellis Smit is genoodzaakt om vanwege gezondheidsredenen te stoppen. MY66 begon ruim drie en een half jaar geleden  in het […]
  • Marcel Boonk is de Maestro van Borne23 januari 2017 Marcel Boonk is de Maestro van Borne Marcel Boonk heeft gistermiddag de titel 'Maestro van Borne' veroverd. De Gorenaar was één van  de zes deelnemers aan de dirigentencontest die is afgeleid van het populaire tv-programma […]
  • Welke winkels mist Goor ?18 november 2014 Welke winkels mist Goor ? Wat moet er gebeuren aan het winkelbestand om weer te komen tot een bruisend stadshart van Goor ? Deze vraag stelt Goor Collectief zich al langer. Nu wordt ook de het winkelend publiek […]