Schapen, hop en ontmoetingsplek op zwembadterrein

Er is een top drie van ideeën gemaakt voor de invulling van het voormalige zwembadterrein aan de Gruttostraat. Welzijnsorganisatie Salut wil samen met buurtbewoners en andere belangstellenden in gesprek over de realisatie van een groene ontmoetingsplek voor de buurt, een weide waar schapen en herten grazen met zogenoemde ‘educatiemogelijkheden’ en een proeftuin voor bijzondere hopsoorten. Dit voor het brouwen van bier. Daarvoor heeft Hengelo Bier al belangstelling getoond. De bijeenkomst is komende donderdag vanaf 19.30 uur in het onderkomen van de Stadslandbouw in de Kerkstraat.

Gerelateerde berichten

  • Dinsdag bijeenkomst op oude zwembadterrein9 oktober 2016 Dinsdag bijeenkomst op oude zwembadterrein Er is komende dinsdagavond een informatie- en ideëenavond op het braakliggende terrein op de hoek van de Merelstraat en Gruttostraat. Het stuk grond waar eerder het Goorse zwembad De Whee […]
  • Veertien opties voor invulling zwembadterrein29 november 2016 Veertien opties voor invulling zwembadterrein Er zijn 14 opties waaruit hét idee moet komen voor de invulling van het voormalige zwembadterrein aan de Goorse Gruttostraat. Zo zijn er voorstellen om te komen tot een volkstuin, een […]
  • Op het droge…15 september 2016 Op het droge… Een fraai rijmpje en een treffende foto van Dick van der Hout aan het adres van de redactie naar aanleiding van het schrijven over het verleden van zwembad De Whee woensdag. "Ik las jullie […]
  • Hop oogsten tijdens Burendag25 september 2019 Hop oogsten tijdens Burendag Bierliefhebbers en hobbybrouwers kunnen komende zaterdag komen helpen met de hopoogst uit de zogenoemde 'hopkathedraal' op het voormalige zwembadterrein op de hoek […]
  • Terug naar de basis…5 december 2017 Terug naar de basis… Na het bijzondere schouwspel, waar anti-pieten betogers tegen werden gehouden op de snelweg door stugge Friezen, ging het afgelopen weekend in de herkansing richting Dokkum. Onder […]